Ξεκίνησε η προετοιμασία των αθλητριών του ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ Κω για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής

1
1674

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αθλητριών του ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ , προκειμένου να λάβουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες σε καιρό καραντίνας, τα παιδιά της Ηπιόνης δεν το έβαλαν κάτω. Στάθηκαν γερά στα πόδια τους και μαζί με τις ακούραστες προπονήτριές τους, έκαναν την υπέρβαση. Εκμεταλλεύτηκαν την τεχνολογία στο έπακρο, δεν σταμάτησαν στιγμή τις προπονήσεις καισήμερα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε μεγάλα διεθνή τουρνουά online.
 Έχουν ήδη λάβει υψηλές βαθμολογίες και συνεχίζουν ακάθεκτες. Οι νεάνιδες, με την νεοσύστατηΈχουν ήδη λάβει υψηλές βαθμολογίες και συνεχίζουν ακάθεκτες. Οι νεάνιδες, με την νεοσύστατη σχετικά ομάδα του ensemble,συμμετέχουν στο μεγάλο και φημισμένο διεθνή τουρνουά MissValentine που διοργανώνεται τα τελευταία 25 χρόνια στην Εσθονία και λαμβάνουν μέρος διεθνούς φήμης αθλήτριες.
Φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών το τουρνουά γίνεται onlineστις 16/6/2021 και οι αθλήτριες της Ηπιόνης έχουν τη μεγάλη χαρά της συμμετοχής. Παράλληλα, τις ίδιες μέρες, οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες συμμετέχουν στο διεθνές onlineτουρνουά Kyolisπου διοργανώνεται στη Γαλλία.
Οι αθλήτριες του συλλόγου είναι αισιόδοξες ως προς τις εμφανίσεις τους και είναι ήδη νικήτριες από τη συμμετοχή τους!
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στους αγώνες τους, καθώς ξεκινούν σε ένα μήνα και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και να τις παροτρύνουμε ώστε να θέτουν πάντα υψηλούς στόχους σε ότι κι αν κάνουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ