Σε κέντρο αθλητικής προετοιμασίας Sport camp στο Λουτράκι, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών Αποστόλης Παπανικολάου

0
943

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Σε κέντρο αθλητικής προετοιμασίας Sport camp στο Λουτράκι,  ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών Αποστόλης Παπανικολάου.

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών και προπονητής του Αθλητικού συλλόγου ΑΕΤΟΣ ΚΩ, θα μεταβεί στο Κέντρο αθλητικής προετοιμασίας Sport camp στο Λουτράκι,από  15 έως 23 Μαΐου όπου και θα γίνουν τα πρακτικά μαθήματα της σχολής του.
Ο Αποστόλης Παπανικολάου φοιτά σε κρατική σχολή προπονητών με καταξιωμένους καθηγητές πανεπιστημίου και ολοκλήρωσε  το πρώτο τρίμηνο θεωρητικών μαθημάτων.
 Η εμπειρία της γνώσης δεν τελειώνει ποτέ αφού είναι χαρούμενος που του δόθηκε η δυνατότητα να ασχοληθεί περαιτέρω πάνω στο κομμάτι της προπονητικής.
Πλέον δίνει τα πάντα ολοκληρώνοντας και εμπλουτίζοντας όχι μόνο γνώσεις αλλά και προβληματισμούς πάνω σε νέα δεδομένα που καλείται να ακολουθήσει, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί στη διαδρομή της σύγχρονης ιστορίας του αθλητισμού.
Μαθήματα όπως, ψυχολογία, παιδαγωγική, ανατομία, μεθοδολογία αθλητικής έρευνας, αθλητικό δίκαιο, οργάνωση και αλλά πολλά, του δίνουν ότι χρειάζεται επιπλέον, ούτως ώστε να μπορεί να οργανώσει το προσωπικό του μπακράουντ.
Η σχολή συνεχίζεται κανονικά και περνάει στο δεύτερο τρίμηνο με το πρακτικό μέρος δια ζώσης.
 Ο κύριος Παπανικολάου θεωρεί χρέος του, να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους καθηγητές του, που του δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσει την αξία αλλά και την σημασία της χρησιμότητας του επαγγέλματος του.
 Και βέβαια όλα αυτά εν μέσω της πανδημίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ