ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Επιτυχίες Κώων αθλητών & αθλητριών στο Διασυλλογικό στίβου ανδρών-γυναικών

0
716

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ  ΚΩΩΝ ΑΘΛΗΤΏΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΏΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΣΤΊΒΟΥ ΑΝΔΡΏΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΏΝ.

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Δωδεκάνησου Α/Γ ,8 και 9 Μαΐου 2021 στη Ρόδο υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκάνησου.
Ο ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ και  ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ, συμμετείχαν στους αγώνες όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες τους κατέκτησαν πολλά μετάλλια, καλές θέσεις και πέτυχαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ, κύριος Δημήτρης Παπαθεοδώρου, αναφέρεται στην προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλητές των σωματείων που καλλιεργούν τον κλασικό Αθλητισμό και στις επιτυχίες που φέρνουν συνεχώς στην Κω
Ο κύριος Παπαθεοδώρου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στους επερχόμενους αγώνες, οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου του, θα φέρουν νέες επιτυχίες και πολύ καλές επιδόσεις.
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Ιμπραήμ Φαναρτζής, αθλητής του ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ  Ο ΚΏΟΣ, αναφέρεται στην πολυετή πορεία του στον χώρο του αθλητισμού εκφράζοντας παράλληλα την άποψη του ότι ο σύλλογος του αλλά και ο Δωδεκανησιακός αθλητισμός βρίθει από ταλέντα, πρέπει όμως οι ιθύνοντες να στηρίξουν την προσπάθεια των ανθρώπων που προσπαθούν να φέρουν περισσότερα παιδιά στον κλασικό αθλητισμό.
Η Ανθούλα Καλλερέ αθλήτρια, ο Γιώργος Μουζάκης και ο Αντώνης Παναγιώτης Χατζηστέργου αθλητές του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ, αναφέρονται στη συμμετοχή τους στους αγώνες και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν  οι αθλητές όλων των αθλητικών συλλόγων λόγω του covid 19, εξαιτίας του οποίου έχει διαταραχτεί το προπονητικό πρόγραμμα τους και οι αρνητικές επιπτώσεις του είναι  εμφανής, στις επιδόσεις όλων των αθλητών και αθλητριών.
Παράλληλα εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον Δωδεκανησιακό Αθλητισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ