ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα στη νέα αθλητική εγκατάσταση του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

5
3055

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα στη νέα αθλητική εγκατάσταση του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω.

 Η εταιρεία Consport, με επιβλέπων εργολάβο τον κύριο Σταύρο Αρχοντή, για δεκαπέντε μέρες πραγματοποίησε τις εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα, σύμφωνα με τα διεθνή κατασκευαστικά  πρότυπα και  κανονισμούς.
Ο κύριος Γιαννης Μανούσογλου, ιδιοκτήτης της σύγχρονης αθλητικής εγκατάστασης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει καταβληθεί, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω  και όλων όσοι ήταν και
είναι δίπλα στον σύλλογο, με την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Ο κύριος Μανούσογλου, επισήμανε ότι η χρηματοδότηση του έργου, έχει γίνει απ’ το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER της ΑΝΔΩ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ένας νέος αθλητικός χώρος που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να εντρυφήσουν στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Νέες προοπτικές για την πρόοδο του Κωακού ποδοσφαίρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ?

    • Αγαπητέ εάν κανείς μία έρευνα θα δεις σούπερ ξενοδοχειακές μονάδες με αθλητικές εγκαταστάσεις στίβου, ποδοσφαίρου, τένις, βόλεϋ ακριβώς δίπλα στο κεντρικό κτίριο τους..δίπλα στα δωμάτια των πελατών τους.
      Νομίζω πως η παρουσία της αθλητικής εγκατάστασης θα δώσει περισσότερα bonus στην συγκεκριμένη περίπτωση.
      Οι πισίνες που είναι γεμάτες κόσμο όλη την ημέρα με μουσική, φωνές και παιχνίδια των Animater ..δεν ενοχλούν;;. Την αδικία, την νομιμότητα και την δικαιοσύνη…να την ζητήσεις στο all inclusive ♥

  2. Πολύ όμορφο. Νομίζω πως θα καλύψει μεγάλα κενά που αφορούν στην έλλειψη εγκαταστάσεων στο νησί. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν γι αυτό και καλορίζικο! Να γεμίσει με χαρούμενες παιδικές φωνές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ