Θλίψη στη δρομική κοινότητα. Απεβίωσε ο μικρός Βαγγέλης

0
4130

Βλέπαμε τον Βαγγέλη να συμμετέχει σε κάθε Μαραθώνιο Αθήνας, σε κάθε Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, και σε πολλούς ακόμη αγώνες. Δυστυχώς δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Παρακάτω μπορείτε να τη δημοσίευση από τα τοπικά σάιτ pellamou.gr και karatzova.com:Θλίψη στην πόλη των Γιαννιτσών και την ευρύτερη περιοχή προκάλεσε η είδηση του θανάτου του μικρού Βαγγέλη, που ταλαιπωρούταν από κύφωση λόγω του ότι βρισκόταν σε καροτσάκι επί χρόνια. Εχθές, Παρασκευή (19 Μαρτίου), ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί σε επέμβαση σπονδυλοδεσίας σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από μεγάλο αγώνα, συγκεντρώθηκε το απαραίτητο χρηματικό πόσο που απαιτούταν για την επέμβαση αυτή.

Η επέμβαση διήρκεσε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Ωστόσο, λόγω της πολυπλοκότητας της επέμβασης ο Βαγγέλης παρέμεινε σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της κλινικής, οπού και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Θλίψη στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών (αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα) σκορπάει η είδηση του θανάτου του 16χρονου Βαγγέλη Βρόντζου που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο αγαπητός και πάντα γελαστός Βαγγέλης Βρόντζος, επρόκειτο να χειρουργηθεί για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην σπονδυλική στήλη και πιεζόταν όργανα ζωτικής σημασίας. Η επέμβαση είχε προγραμματιστεί για τις προηγούμενες ημέρες σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε αίσια έκβαση… Χτες, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, βραδινές ώρες, άφησε την τελευταία του πνοή καθώς όπως φαίνεται δεν άντεξε η καρδιά του…

Ένας από τους πρωτοπόρους της καμπάνιας βοήθειας και στήριξης του Βαγγέλη, ο Νίκος Μπρατάκης, έκανε γνωστή την είδηση σήμερα το πρωί από το διαδίκτυο:

“ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΈΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΆΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΈΤΑΞΕ ΨΗΛΆ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΕΊΧΕ ΕΛΛΕΊΨΗ ΑΠΌ ΑΓΓΕΛΟΥΣ. Η ΤΕΛΕΤΗ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΙΣ 1 Η ΏΡΑ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ”. Η ταφή θα γίνει στα νέα Κοιμητήρια Γιαννιτσών (κάτω από τον Πλατανότοπο).

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ