Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την τοποθέτηση της σκεπαστής στο γήπεδο Πυλίου

11
1115

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την τοποθέτηση της σκεπαστής στο γήπεδο Πυλίου. Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο εκσυγχρονισμός του μηχαλογικού εξοπλισμού.

Ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου κύριος Αναστάσιος Κεφαλιανός αναφέρεται στις παρεμβάσεις που θα γίνουν τη νέα χρονιά στο δημοτικό γήπεδο.
Μετά τις εργασίες συντήρησης των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, σειρά παίρνει η κατασκευή της σκεπαστής στην κερκίδα καθώς επίσης  και οι εργασίες στεγανοποίησης των αποδυτηρίων σε όλες τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις της κοινότητας.
Παράλληλα, θα προχωρήσει η προμήθεια νέου χλοοκοπτικού τρακτέρ με τα βασικά παρελκόμενα του και τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για την συντήρηση του αγωνιστικού φυσικού χλοοτάπητα.
Ο κύριος Κεφαλιανός εξέφρασε τις ευχαριστίες του, για την έμπρακτη στήριξη σε όλα τα αιτήματα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού Γηπέδου ΠΥΛΊΟΥ,  προς τον δήμαρχο Κω κύριο Θεοδόση Νικηταρά, στην αντιδήμαρχο κυρία Σέβη Βλάχου και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά ,όποτε μιλάει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου λέει μόνο για το γήπεδο…»Το μόνο πρόβλημα του Πυλίου είναι το γήπεδο»…Δεν βλέπει τα νερά που τρέχουν μεσα στους δρόμους ,δεν βλέπει που το οδόστρωμα στον Άγιο Γεώργιο είναι γεμάτο λακούβες και μπαλώματα!! Δεν βλέπει να γίνει κανένα πεζοδρόμιο να μη σκοτωθεί κανένας άνθρωπος..Αφού ασχολείται με τον αθλητισμό ,δεν μας λέει τι απέγινε τελικά το νέο κλειστο γυμναστήριο;που τάζει ο κάθε δήμαρχος…

    • Ποιος ρε προεδραρα έκανε ολες τις διαδικασίες για να γίνει η σκεπαστη;;;;,Γιατί δεν λες στον κόσμο;;;;;Μόνο ρίχνεις τα εύσημα αλλού συνέχεια!!!!Γιατί δεν λες αλήθειες;;.;;Σταματα το γλύψιμο!!!!

  2. TON BAZEI Ο //////ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ (στην Λαϊκή Γλώσσα) ΄ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΒΑΛΤΟΣ….

  3. Γειά το πενταστερο που γίνεται διπλα στο χωριό σού, και την κολοτουμπα την μεγάλη που εκανες ,θα ενημερώσεις ποτέ τους συχγωριανους σου τους λόγους πού την εκανες;

    • Φορεστ….πηγες να το δεις???
      Η αμυγδαλεζα της Κω …ετοιμαζεται….
      Πατε ολοι για φωτογραφια…
      Για να τις δημοσιευσετε ομως…..
      το Photoshop ειναι υποχρεωτικο!!!!!

  4. Το χορτοκοπτικό και την σκεπαστη, εσυ τα διεκδίκησες;Ποιος κινησε όλες τις διαδικασίες;Φοβάσαι να πεις αληθειες, για να μην στεναχωρισεις αυτους που γλειφεις συνέχεια;Δέν είναι κακό να λες αλήθειες!

  5. Ξεφτίλες ολο με τα γήπεδα του ποδοσφαίρου ασχολήστε .γήπεδο ανταγορα γήπεδο παλιου γήπεδο Ζαχαρίου!!!!! Μας τα έχετε πρ…..ξει!!!!! Αρκετά με την κοροϊδίας που δείχνετε με το κλειστό γήπεδο στο πυλι!!!!! Το άθλημα με τα περισσότερα παιδιά στις υποδομές και δεν κάνετε τίποτα. Έχουμε μάθει το παραμύθι οποτε έρχονται εκλογές το ταζετε. Είστε όλοι καρακιοζηδες αρκετά πια!!!, βάλτε τσιγκους στο πυλι για να κάθονται οι μαο μαο να βρίζουν όσε κάθε αγώνα τον κάθε κακομοίρη αθλητή!!!!Αυτό είναι το επίπεδο σας!!!!!!

  6. Καλα λενε, ποιοι ξεκινησαν τις διαδικασίες για εκσυχρονισμο γηπεδου? Αλλοι δρομολογησαν τα εργα αυτα, Αλλοι εκαναν βοηθητικα. Αλλοι ξεκινησαν το πλανο, αλλοι εφτιαξαν ομαδαρα, αλλοι σας πηραν γ εθνικη που ουτε στο ονειρο σας, αλλοι εκαναν την ομαδα να μιλαει ολη η δωδεκανησος και τωρα τους ξεχασατε , Μια αναφορα και ενα ευχαριστω δεν κανει κακο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ