Εθελοντική ομάδα του Ιστορικού Γηπέδου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Στηρίζουμε την προσπάθεια του ΔΟΠΑΒΣ και των ποδοσφαιρικών συλλόγων για την συλλογή αρχειακού υλικού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

1
1313

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Εθελοντική ομάδα του Ιστορικού Γηπέδου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Στηρίζουμε την προσπάθεια του ΔΟΠΑΒΣ και των ποδοσφαιρικών συλλόγων  για την συλλογή αρχειακού υλικού .

Εθελοντική ομάδα του Ιστορικού Γηπέδου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Στηρίζουμε την προσπάθεια του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ και των ποδοσφαιρικών συλλόγων  για την συλλογή αρχειακού υλικού.

Τα νέα παιδιά που απαρτίζουν την εθελοντική ομάδα,  προσφέρουν με δική τους πρωτοβουλία τις υπηρεσίες τους στον καθαρισμό και την ευπρέπεια του Ιστορικού Γηπέδου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.
Αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά, που το δικό τους όνειρο αλλά και πολλών άλλων ανθρώπων που έγραψαν ιστορία μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου γίνεται πραγματικότητα, βλέποντας τις καθημερινές εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούνται από τα συνεργεία που έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν το έργο.
Ο Γιώργος Σταφυλαράκης, ο Παναγιώτης Βασιλείου-Δημόπουλος, ο Γιώργος Χατζηζαχαρίας και τα άλλα παιδιά της εθελοντικής ομάδας δηλώνουν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ και του προέδρου κ.Παναγιώτη Χατζηχριστοφή καθώς και των ποδοσφαιρικών συλλόγων για την συλλογή του αρχειακού υλικού, προκειμένου να εκτεθούν σε ένα μόνιμο εκθεσιακό χώρο που θα πρέπει να βρίσκεται εντός της αθλητικής εγκατάστασης του Ιστορικού Γηπέδου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο χώρος στο παλιό γήπεδο Ανταγόρα θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί στην ανέγερση ενός κλειστού στα ευρωπαϊκά πρότυπα 2 χιλιάδων θέσεων με γυμναστήρια χώρο θα αποθεραπεία κτλ να φιλοξενεί διάφορες διοργανώσεις έτσι ώστε να αποσυμφορηθεί το υπάρχον και σε άθλια κατάσταση κλειστό που γινόμαστε ρεζίλι και μόνο που υπάρχει και το βλέπουν οι εκτός νησιού και να χρησιμοποιηθεί μόνο ως προπονητήριο για τις ακαδημίες των συλλόγων που δεν έχουν που να προπονηθούν.. Αλλά δυστυχώς κανείς δεν βλέπει μακροπρόθεσμα… Έχουμε 40 γήπεδα ποδοσφαίρου στο νησί και ένα κλειστό κι αυτό ερείπιο.. Καλά τα καπρίτσια και οι ψήφοι αλλά κοιτάξτε κ λίγο μπροστα… Και στην τελική το μπάσκετ ανέβηκε Β’Εθνική … Αλλά είπαμε αυτά είναι ψιλά γράμματα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ