Κ. Χατζηδαυίδ – Περιφερειακός Συντονιστής Αιγαίου Special Olympics Hellas: Δυστυχώς, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί ο Ποδηλατικός γύρος

0
635
Proto sports 91.5: Κωνσταντίνος Χατζηδαυίδ – Περιφερειακός Συντονιστής Αιγαίου για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Special Olympics Hellas
Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος
Καλεσμένος της εκπομπής μας ήταν ο καθηγητής ειδικής φυσικής αγωγής Κωνσταντίνος Χατζηδαυίδ ,Περιφερειακός Συντονιστής Αιγαίου για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Special Olympics Hellas.
Αφού αναφέρθηκε στον εθελοντικό χαράκτηρα αυτού του Παγκόσμιου οργανισμού.
Τόνισε ότι ο στόχος του Προέδρου SOH ,πρέσβη ε.τ κυρίου Διονυσίου Κοδέλλα ,ήταν η επέκταση και στην Περιφέρεια του Προγράμματος με σκοπό την εξάλειψη κάθε κοινωνικής προκατάληψης , με συμμετοχή ολοένα και περισσότερων αθλητών με νοητική αναπηρία .
Έτσι εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του με Δωρεά του ΄΄ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ΄΄ και αυτή τη στιγμή επεκτείνεται σε 21 πόλεις όλης της Χώρας .
Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κύριο Κοδέλλα , την εθνική διευθύντρια κυρία Βασιλικοπούλου Άρτεμις και τον Διευθυντή Αθλημάτων κύριο Κασιμμάτη Βασίλειο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του .Τόνισε την σημασία που έχει και τα ωφέλη που έχει η τοπική κοινωνία με το  να είσαι μέλος τέτοιων οργανισμών όπως τα SOH.
Μοναδικό του κίνητρο είναι το χαμόγελο και η ελπίδα των αθλητών και των οικογενειών τους  και αμοιβή του η ανατροφοδότηση και η αναγνώριση της προσπάθειας από πλευράς των συμπολιτών μας.
Τέλος ευχήθηκε να ξεπεραστεί με υγεία η πανδημία , να επιστρέψουν οι αθλητές και οι προπονητές  στους αγωνιστικούς χώρους για την επίτευξη των στόχων τους .

πηγή: Proto sports 91.5

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ