Το νέο ΔΣ του Συλλόγου καθηγητών Φυσικής Αγωγής Κω-Νισύρου

0
392

Στην 1η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου καθηγητών Φυσικής Αγωγής Κω-Νισύρου, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΜΠΙΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΦΙΛΕΡΗ ΜΑΡΟΥΣΑ

ΤΑΜΙΑΣ:  ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΜΕΛΟΣ:  ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΓΚΥ

ΜΕΛΟΣ:  ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΔ ΠΑΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ:  ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

 

Το νέο Δ.Σ. δεσμεύεται να προασπίζει τα συμφέροντα των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, να ενημερώνει για τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις αλλά και για τα οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με τους κινδύνους της άσκησης ως προς την επιλογή προπονητή.

To άναρχο εργασιακό περιβάλλον που σχετίζεται με τον αθλητισμό και τις υπηρεσίες εκγύμνασης χρειάζεται αναμόρφωση και είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ως πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα πρέπει να το τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να μάθουν όλοι οι ασκούμενοι και οι αθλητές ότι δεσμευόμαστε πως θα πράξουμε τα μέγιστα για την ασφαλη και υψηλού επιπέδου εφαρμογή προγραμμάτων Φυσικής Αγωγής.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, θα επιδιώξουμε την αναβάθμιση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και τη δημιουργία νέων. Καλούμε το σύνολο των πτυχιούχων της φυσικής αγωγής να είναι αρωγός στο σύλλογό μας, ώστε όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε το νέο πλαίσιο λειτουργίας μας.

 

Για το Δ. Σ.

 

 

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
 

 

 

 

Βασίλειος Χατζηπαυλής

 

ΦΙΛΕΡΗ ΜΑΡΟΥΣΑ

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ