ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Θεολόγος Τσιφτίδης & όσοι τον στηρίζουν μια μέρα πριν τον άθλο… στην ΕΡΤ3

3
3874

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Kώος αθλητής Θεολόγος Τσιφτσίδης, λίγο πριν γράψει ιστορία στην Εκπομπή «Κάθε μέρα Ελλάδα της ΕΡΤ3»

Την ανταπόκριση-αναλυτική παρουσίαση έκανε ο δικός μας, Στέργος Χατζηστέργου.

Κάμερα-σύνδεση: Πέτρος Καμπισέλης (ο άνθρωπος που προβάλλει καθημερινά την Κω και τα νησιά μας στην ΕΡΤ3 – 18 συνδέσεις τον Αύγουστο με πάνω από 100χιλ. τηλεθεατές να παρακολουθούν σε κάθε σύνδεση).

Ο Θεολόγος Τσιφτσίδης είναι ο Κώος αθλητής μια μέρα πριν την πρωτόγνωρη αθλητική δραστηριότητα να διασχίσει για 24 ώρες συνεχώς όλο το νησί με ποδήλατο, ημέρα και νύχτα, χωρίς καμία στάση, καλύπτοντας μια απόσταση πλέον των 600 χιλιομέτρων. Ένας πραγματικός άθλος, μια δοκιμασία που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης φύσης.

Ο Θεολόγος έχει δίπλα του τον εξαίρετο προπονητή Γιάννη Ηλιάδη και μια ομάδα ανθρώπων που τον πλαισιώνουν, όπως τον Στράτο Σερνικο, τον Αντώνη Κρητικό και άλλους επιφανείς πολίτες της Κω.

Η προσπάθεια του Θεολόγου Τσιφτσίδη με την δεδομένη στήριξη όλων μας, θα έχει ως αποτέλεσμα η Κως να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια σε αθλητισμό και πολιτισμό.

Στη 1 ώρα και 13 λεπτά:

02Οκτ2020 – Κάθε Μέρα Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι ιδιωτες και το παλευουν…
    γιατι αμα περιμενουμε απο τους «τροφιμους»του Κοψιμιου μελλον ειναι αβεβαιο..
    η εννοια τους ειναι ο μισθος,η προσωπικη προβολη,και το βρισιμο ακομα σε Κυριτση και Ρουφα….
    -Μπραβο στους Κωους Χορηγους…
    -Ευγε στον Κωο αθλητη μας…
    -Συγχαρητηρια στον φιλο Χρηστο για τον ΛΕΒΕΝΤΗ του..
    Υ.Γ.ΚΟΨΙΜΙΟΙ ξεστραβωθειτε μεχρι και η Λερος (εκει θα πατε οι περισσοτεροι σε λιγο καιρο οχι για ποδηλατο ομως)σας βαζει τα γυαλια….εδω και ενα μηνα..ξεφτιλες..
    https://ecozen.gr/2020/09/leros-episima-filikos-podilates-proorismos/

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ! ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΎΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΌΣΗ ΔΟΞΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ….!!! ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΉΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΙΣΙΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ……!!

  3. Συγχαρητήρια στο παιδί πέρα από ένα προσωπικό άθλο είναι και η καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.Δυστυχώς αυτό δεν έπρεπε να το δείξει μόνο η ερτ3 αλλά όλα τα κανάλια.Αλλά για άλλη μια φορά πονάμε στο θέμα μάρκετινγκ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ