Στην τελική ευθεία ο Kώος αθλητής Θεολόγος Τσιφτσίδης, έτοιμος να γράψει ιστορία

1
5469

Στην τελική ευθεία ο Kώος αθλητής Θεολόγος Τσιφτσίδης, έτοιμος να γράψει ιστορία

Ο Θεολόγος Τσιφτσίδης είναι ο Κώος αθλητής ο οποίος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του προκειμένου να πραγματοποιήσει μια πρωτόγνωρη αθλητική δραστηριότητα στιις 3-4 Οκτωβρίου 2020, να διασχίσει για 24 ώρες συνεχώς όλο το νησί με ποδήλατο, ημέρα και νύχτα, χωρίς καμία στάση, καλύπτοντας μια απόσταση πλέον των 600 χιλιομέτρων. Ένας πραγματικός άθλος, μια δοκιμασία που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης φύσης.

Ο Θεολόγος έχει δίπλα του τον εξαίρετο προπονητή Γιάννη Ηλιάδη και μια ομάδα ανθρώπων που τον πλαισιώνουν, όπως τον Στράτο Σερνικο, τον Αντώνη Κρητικό και άλλους επιφανείς πολίτες της Κω.

Ο αθλητής προσβλέπει στην υποστήριξη του Δήμου της Κω και του δημάρχου κ. Θεοδόση Νικηταρά, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και της Αντιδημάρχου κας Σέβης Βλάχου.

Η προσπάθεια του Θεολόγου Τσιφτσίδη με την δεδομένη στήριξη όλων μας, θα έχει ως αποτέλεσμα η Κως να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια σε αθλητισμό και πολιτισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.