Στάθης Πίτσης: Η άνοδος σε εθνικές κατηγορίες των ομάδων και η κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων προάγουν τον αθλητισμό

2
83
Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος
Ο πρόεδρος του ΣΕΜΜΕΚ δημοσιογράφος και συντάκτης των αθλητικών στην έγκριτη εφημερίδα » ΤΟ ΒΉΜΑ ΤΗΣ ΚΩ » ο κύριος Στάθης Πιτσης , αναφέρεται στις μεγάλες επιτυχίες του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ και τις ΑΕ ΔΙΚΑΊΟΥ και την σημαντικότητα που έχουν για την περαιτέρω πορεία Και πρόοδο του κωακου αθλητισμού.
Τονίζει ότι αυτές οι επιτυχίες ήρθαν εν μέσω της δύσκολης εποχής λόγω του COVID-19 κάτι το οποίο θα δυσκολέψει το έργο των διοικήσεων των συλλόγων στην ανεύρεση οικονομικών πόρων.
Επίσης αναφέρθηκε σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του νησιού και το ποιά θα είναι η πορεία τους στις τοπικές κατηγορίες που θα συμμετάσχουν.

Ό κύριος Στάθης Πιτσης,  εξέφρασε τη χαρά του για την δημιουργία των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων δημοτικών και ιδιωτικών, τονίζοντας ότι αυτές  θα δώσουν το κίνητρο και τις ευκαιρίες σε περισσότερα παιδιά να εντρυφησουν στον αθλητισμό γενικότερα.

Πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ναι καλέ μου φίλε! Ο ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της ομώνυμης δημοτικής ενότητας Πυλιου και η ΑΕ ΔΙΚΑΊΟΥ ομάδα καλαθοσφαίρισης επίσης από το Πυλι και με την συμμετοχή αθλητών από την δημοτική ενότητα Ζηπαριου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.