ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ Κω: Συμμετοχή στα Πανελλήνια πρωτάθλημα στίβου | Ελπίδες για κατάκτηση μεταλλίων

0
437

ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ ΣΤΊΒΟΥ. ΕΛΠΊΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΊΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ξεκινάνε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα, οι συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα , αρχής γενομένης στο πρωτάθλημα Κ18 για την αθλήτρια του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ Ιωάννα Χριστοφη.

Η Κωα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στο αγώνισμα των 100μ με εμπόδια .

Επόμενη συμμετοχή της Ιωάννας και των πρωταθλητών στο ακοντιο Κώστα Παρτσανακη και Γιώργο Μουζάκη θα είναι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 , που θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα.

Η συμμετοχή στην τελική φάση των αγώνων ήλθε μετά από τις πολύ καλές επιδόσεις που πέτυχαν τα παιδιά στους Διασυλλογικους αγώνες.

Οι Κωοι αθλητές και η αθλήτρια ελπίζουν ότι θα πετύχουν τους φετινούς στόχους που έχουν θέσει μαζί με τον προπονητή τους κύριο Δημήτρη Παπαθεοδωρου.
Ό κωος πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων , Σέργιος Διακοστεφανης θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου με τον ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ ,αθλητής του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ λόγω των σπουδών του αγωνίζεται με τον αθηναϊκό σύλλογο.
Ό παγκόσμιος πρωταθλητής κύριος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουηλ που προπονείται καθημερινά στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ εκφράζει την χαρά και την ικανοποίηση του για τις επιτυχίες των νέων παιδιών και την εν γένει παρουσία τους στο στάδιο που είναι άψογη σε όλους τους τομείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ