ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών Μάστερ. Ποδηλατικός Όμιλος Κω (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

0
640

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΜΆΣΤΕΡΣ

Με μια μεγάλη συμμετοχή από την Κω, ολοκληρώθηκε το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου για τις κατηγορίες ΠΑΙΔΕΣ, ΕΦΗΒΟΙ , ΑΝΔΡΕΣ, ΜΆΣΤΕΡΣ.

Ο σύλλογος συμμετείχε για πρώτη φορά με 5 Άνδρες και 4 Μάστερ. Δείξαμε ότι η Κως έχει ανέβει στην αγωνιστική ποδηλασία και εκπροσωπήσαμε επάξια το νησί.

Στην κατηγορία Ανδρών είχαμε πτώση από τον Τσιφτσίδη Θεολόγο που επηρέασε το γκρουπ που διεκδικούσε πρώτες θέσεις και τερματίσαμε με καλύτερους αθλητές τον Κυπριάδη Γεώργιο (8ος) και τον Τσιφτσίδη Θεολόγο (10ος).

Στην κατηγορία Μάστερ ο Χατζηδημήτρης Δημήτρης πήρε την πρωτιά και ο Γεωργαντζης Δημήτριος την τέταρτη θέση.

Είναι στόχος μας να κατεβάζουμε αποστολές στα τοπικά πρωταθλήματα για την συμμετοχή , την αγωνιστική εμπειρία και την κατάκτηση της πρωτιάς.

Τις συμμετοχές μας πλαισίωσαν ο Ροδίτης Τσώκος Παναγιώτης (11ος), Χατζηπαναγιώτης Ιωάννης (17ος), Μπαραχάνος Γεώργιος (18ος). Και στους μάστερ ο Παρασλαρίδης Άσσης (5ος) και ο Κοτζαταπανης Κωνσταντίνος (6ος) και

Επίσης συμμετείχαν από τον ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟ ο Δημήτρης Καπατσώρης και η Έφη Τσούτση εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και ευχόμαστε και εις ανώτερα!

Επόμενος σταθμός στην Κω για το τοπικό πρωτάθλημα μίνι – Παμπαίδων που θα διεξαχθεί στο νησί μας ευθύνη της Τοπικής επιτροπής ποδηλασίας και με την βοήθεια του συλλόγου μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ