ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΈΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: Ξημέρωμα στο λιμάνι της Κω

2
1651

ΑΘΛΗΤΙΚΈΣ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ: ΞΗΜΈΡΩΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΤΗΣ ΚΩ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Τρεις αθλητικές αποστολές Κωακων συλλόγων περιμένουν το πλοίο της γραμμής προκειμένου να μεταβούν στην πρωτεύουσα του νομού την πανέμορφη Ρόδο.

Πρωινό εγερτήριο για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Ποδηλατικου Ομίλου της Κω, του Κωακου Ομίλου Ποδηλασίας και του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ.

Το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό όλων των παιδιών που δεν αισθάνονται καμία κούραση, έτοιμα για το ταξίδι που θα τα πάει στους αγώνες για τους οποίους προετοιμάζονται μήνες τώρα.

Η νεανική αισιοδοξία, η ελπίδα της επίτευξης των στόχων τους για μια διάκριση τους δίνει τη δυνατότητα να ξεπερνούν την κούραση,έτοιμα για την διεκδίκηση της πολυπόθητης νίκης και την επιστροφή πίσω στις οικογένειες τους με ένα μετάλλιο.

Συνοδοί των παιδιών οι προπονητές και οι γυμναστές τους που έχουν αναλάβει, την μεγάλη ευθύνη της ασφαλούς μετακίνησης, διαμονής και της επιστροφής όλων των παιδιών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι τόσα χρόνια επωμίζονται αυτή την υποχρέωση να φέρουν πίσω όλα τα παιδιά- αθλητές ασφαλή και υγιεί στην αγκαλιά των γονέων τους.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αποστολή του Φιλινος έφυγε για Ρόδο μεσημέρι. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας. Να τα προσέχει όλα Ο Χριστός και Η Παναγία μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.