ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΣΙΦΤΣΙΔΗΣ: Ο Κώος ποδηλάτης με περίσσευμα ψυχής για την 24ωρη ποδηλατοδρομία, υποψήφιος για ρεκόρ Γκίνες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

5
1477

ΘΕΟΛΌΓΟΣ ΤΣΙΦΤΣΙΔΗΣ: Ο ΚΩΟΣ ΠΟΔΗΛΆΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΊΣΣΕΥΜΑ ΨΥΧΉΣ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ό Κώος αθλητής με περίσσευμα ψυχής και αγάπης για την Ελλάδα και την Κω, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του προκειμένου να πραγματοποιήσει μια πρωτόγνωρη αθλητική δραστηριότητα , να διατρεξει για 24 ώρες συνεχώς όλο το νησί, ημέρα και νύχτα χωρίς καμία στάση μια απόσταση πλέον των 600 χιλιομέτρων.

Ένας πραγματικός άθλος μια δοκιμασία που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης φύσης.

Ό Θεολόγος έχει δίπλα του τον εξαίρετο προπονητή του κύριο Γιάννη Ηλιαδη και μια ομάδα ανθρώπων που τον πλαισιώνουν τον κύριο Στράτο Σερνικο, τον κύριο Αντώνη Κρητικό και άλλους επιφανείς πολίτες της Κω.

Ό αθλητής μας προσβλέπει στην υποστήριξη του Δήμου της Κω και του δημάρχου κυρίου Θεοδόση Νικηταρά, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κυρίου Παναγιώτη Χατζηχριστοφη και της Αντιδημάρχου κυρίας Σέβης Βλάχου.

Η προσπάθεια του αθλητή μας Θεολόγου Τσιφτσιδη με την δεδομένη στήριξη όλων μας, θα έχει ώς αποτέλεσμα η Κως να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια σε αθλητισμό και πολιτισμό.

Η Ελλάδα και η Δωδεκάνησος στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ποδηλατικης και αθλητικής οικογένειας.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΑΥΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ! ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟ

  2. Αξίζει να βάλουμε όλοι από ένα λιθαράκι για τη θετική κατάληξη αυτής της δύσκολης προσπάθειας

    Συγχαρητήρια σε όλους καλή επιτυχία!

  3. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ