The Olympic Dream: Εξαιρετική παρουσία του ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην Αθήνα

0
472

Άλλη μια μοναδική αγωνιστική εμπειρία είχαν οι αθλητές – τριες μας οι οποίοι συμμετείχαν στο πλέον επιτυχημένο πρωτάθλημα με τον τίτλο The Olympic Dream στην Αθήνα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο Περιστερίου Γ. Στεφανόπουλος στις 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020, ξεπερνώντας αυτή τη φορά τις 1500 συμμετοχές. Ένα πρωτάθλημα το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός, αφού διοργανώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, με ένα εξαιρετικά πλούσιο και σπουδαίο επίπεδο. Πως αλλιώς θα το φανταζόμασταν άλλωστε, αφού διοργανωτής είναι ο ίδιος ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας Μιχάλης Μουρούτσος
Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 9 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μέσα από ένα ολυμπιακό άθλημα όπως είναι το ΤαεΚβοΝτο, όπου ο σεβασμός στον αντίπαλο, αποτελεί απόλυτη προϋπόθεση για την διεξαγωγή μιας μονομαχίας.
Ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την εξαιρετική παρουσία των λιλιπούτιων αθλητών του, για ακόμη μια φορά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους κερδίζοντας σε κάθε μονομαχία, κατακτώντας 9 μετάλλια.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας.
ΚΑΡΒΕΛΛΑΣ Στυλιανός
ΣΠΕΡΜΠΗΣ Σταμάτιος
ΣΠΕΡΜΠΗ Βαρβάρα
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Κυριακή
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Μιχαέλα
ΓΚΡΙΓΚΟΡΙΑΝ Μιλένα
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος
ΠΟΝΕ Φίλιππος
ΝΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ Ηλιάννα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδούς γονείς για την υποστήριξη και την αγάπη τους. Θερμές ευχαριστίες στη Blue Star για τη βοήθειά της. Θερμά συγχαρητήρια στο διοργανωτή Μιχάλη ΜΟΥΡΟΥΤΣΟ, ο οποίος μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα εξαιρετικού επιπέδου από κάθε άποψη πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε πάντα με τα καλύτερα για τα παιδιά μας.

Το Δ.Σ.

spartakosclub.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ