1o SANTA RUN Κω: Δηλώσεις συμμετοχής έως Κυριακή 11:30 στην πλ. Ανταγόρα (τερματισμός πλ. Ελευθερίας)

0
406

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη της Κω το ‘’Santa Run’’ την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11 και μισή το πρωί με σημείο εκκίνησης την πλατεία Ανταγόρα και σημείο τερματισμού στην πλατεία Ελευθερίας.

Πρόκειται για περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης με ανοιχτή συμμετοχή όλων των ηλικιών και στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Η συμμετοχή στον περίπατο είναι ελεύθερη και η προσφορά στον κουμπαρά προαιρετική.

Τον κουμπαρά που θα στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας θα διαχειρίζεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτή.

Όσοι συμμετέχοντες διαθέτουν στολή Αϊ Βασίλη μπορούν να τη φορέσουν. Οι υπόλοιποι, που θα φορέσουν σκουφάκι από τον ΔΟΠΑΒΣ, καλό θα ήταν να φοράνε οποιοδήποτε ρούχο σε κόκκινο χρώμα. Επίσης, όσοι σύλλογοι ή ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος οργανωμένοι μπορούν να κρατούν τα διακριτικά σήματα /πανό του φορέα τους.

Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν φέτος από την εταιρεία efood και τον τοπικό συνεργάτη τους ,την πιτσαρία ‘’Akropolis’’, που θα δωρίσει τα σκουφάκια του Αϊ Βασίλη και θα προσφέρει μπουφέ με πίτσα στην πλατεία Ελευθερίας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Γαμβρέλλη, η Φιλαρμονική Κω με τον μαέστρο Θανάση Πουλιού και η Φιλαρμονική Ηρακλειδών με τον μαέστρο Νίκο Γκαναβούρα.

Μετά το πέρας του περιπάτου θα απονεμηθούν και τα αναμνηστικά δώρα στους νικητές του διαγωνισμού για τη βράβευση της ωραιότερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας καταστήματος και εξωτερικού χώρου οικίας. Μαζί μας θα είναι ο JOKER.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές και την ίδια ημέρα στις 11 το πρωί στο χώρο της πλατείας Ελευθερίας.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ