ΒΙΝΤΕΟ Η σύσκεψη των Αθλητικών φορέων Κω με Ν. Νικολή στο Επαρχείο Κω

4
314

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Σύσκεψη για τα προβλήματα και τα αιτήματα που θέτουν οι Αθλητικοί φορείς της Κω πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Επαρχείο Κω με τον εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο αθλητισμού Ν. Νικολή.

Παρόντες ήταν επίσης ο Έπαρχος Κω Γ. Καμπάνης και ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Έπαρχος Γ. Χαλκιδιος.

Βίντεο από Δημοτική τηλεόραση

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπράβο κύριε Νικολή. Να λέγονται αλήθειες, γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.
  Δυστυχώς ο Δήμος Κω δεν ήθελε, γιατί ενώ υπάρχουν χώροι και η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, να κατασκευαστούν αθλητικές εγκαταστάσεις στο νησί, δεν έγινε τίποτε.. Αυτή είναι η αλήθεια και να το παραδεχτούν οι πολιτικοί μας άρχοντες. Κρίμα για τη νεολαία μας. Κρίμα που υπάρχουν ακόμα αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίε ςείναι κατεστραμμένες και σε εγκατάλειψη αοό την πλήρη αδιαφορία των υπεύθυνων.
  Μακάρι να γίνει κάτι τώρα, διότι δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Δώστε προτεραιότητα στα νέα παιδιά επιτέλους, όχι μόνο στην πόλη αλλά και στα χωριά.

 2. Κως πάντως υποθηκαν και άλλα θέματα, και ζητήματα και από τους αλλους παρεβρισκομενους που ήταν εκεί, αλλά το βιντεάκι μαλλον το έφτιαξαν οπως βόλευε κάποιους!!!

 3. Τα πράγματα ειναι απλά…
  1: Φτιάχνεται ένα μεγάλο κανονηκο κλειστό με γυμναστήρια αποδυτήρια κερκίδες κτλ στο Παλαιό γήπεδο Ανταγόρας που έχει μείνει ολόκληρη έκταση ανεκμετάλλευτη και αυτόματα έχετε 1 γήπεδο αντάξιο του νησιού και το παλιό κλειστό σαν προπονητήριο για αποσυμφόρηση
  2: Ένα αντίστοιχο της Πάρου χαμηλού κόστους κλειστό στην Καρδάμαινα και στο Πυλί και από τα 3.000.000€ σας μένουν και στην τσέπη. Λύνει τα χέρια και της πόλης και των χωριών αφού τα κλειστά στα χωριά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν πολιτιστικά κέντρα
  Αλλα δεν πρόκειται να γίνει τιποτα από όλα αυτά γιατί ζούμε στο Ελλαδισταν και δεν υπάρχει βούληση, κανένα σχέδιο και κανείς δεν κοιταει μπροστα. Αυτά για να είχαμε να λέγαμε

 4. Για να σας δούμε λοιπόν τώρα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς..
  Είναι καλό που κάποιοι ασχολήθηκαν νωρίς σχετικά..
  Όλοι θα κριθειτε εκ του αποτελέσματος…
  Δεν υπάρχουν δικαιολογίες..
  Κάποιοι πρέπει να τρέξουν κάποια πράγματα…
  Σύντομα ..Για όλο το νησί.. Πολύ περισσότερο τα χωριά χρειάζονται υποδομές..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.