ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία στέφθηκαν τα Kids Athletics στην πλ. Ελευθερίας Κω

0
1316

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια ΧριστοφήΣτέργος Χατζηστέργος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή οι αγώνες στίβου Kids Athletics, που διοργάνωσε Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ Κω με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ στην πλ. Ελευθερίας.

Από νωρίς το πρωί η κεντρική πλατεία της πόλης γέμισε με φωνές και χαμόγελα μικρών παιδιών ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Οι υπεύθυνοι γυμναστές του αθλητικού συλλόγου ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ είχαν στήσει στο κέντρο της ιστορικής πλατείας ένα πανέμορφο στίβο αγωνισματων.,όπου για δύο ώρες διεξήχθησαν πολλά αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού.

Το Kids Athletics είναι ένα πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου με στόχο να καταστήσει δημοφιλή τα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού μέσα από ένα πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτητων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού, το οποίο περιλαμβάνει τρεις ομάδες αγωνισματων :α)ταχύτητες /αγώνες δρόμου β) άλματα και γ)ριψεις.

Ο συναγωνισμός είναι σε ομάδες και με συνολική βαθμολογία.

Απευθύνεται κατά βάση σε τρεις ηλικιακες κατηγορίες :7-8 ετών, 9-10 ετών και 11 -12 ετών.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κυρία Σέβη Βλαχου, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΩ κύριος Κώστας Ζαχαρος και ο κύριος Σεβαστιανος Παρβερης Τοπικός Σύμβουλος και οι οποίοι έκαναν τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στα Kids Athletics.

Στο τέλος του προγράμματος δόθηκαν στους μικρούς αθλητές αναμνηστικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες
ΧΑΡΊΚΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ. ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.
Η Χαρίκλεια Χριστοφη χρόνια τώρα μας ενημερώνει καθημερινά για πάρα πολλά κοινωνικά θέματα που αφορούν την καθημερινή ζωή μας.
Βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για την σωστή, έγκυρη και άμεση ενημέρωση των πολιτών.
Καθημερινά θα παραβρεθεί σε πλήθος ποικίλων γεγονότων και τα οποία θα μας τα μεταφέρει χωρίς το παραμικρό ίχνος διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας.
Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο που καλύπτουν το ρεπορτάζ της, πολιτικό, αστυνομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό.
Η Χαρίκλεια Χριστοφη παιδί μιας εντιμης και σκληρά εργαζόμενης οικογένειας αποτελεί παραδειγμα προς μίμηση.
Μια αξιοπρεπεστατη δημοσιογραφος. ..Μια έντιμη κυρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ