ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Ο Χάρης της καρδιάς μας», ο Γιώργος, το στιγμιότυπο από παλιά & το παλαιό στάδιο που δε λέει να «πρασινίσει»…

2
2552

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μια χρονιά, στο καθιερωμένο ραντεβού στο παλαιό στάδιο Ανταγόρας (που δεν λέει να πρασινίσει…) ο ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, μαζί με παλιούς και νέους παίκτες και φίλους του ποδοσφαίρου, τίμησαν την μνήμη του αξέχαστου ποδοσφαιρικού παράγοντα Χάρη Πασσανικολάκη.

Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω Νεκτάριος Πλατέλας, στον γιό του Γιώργο Χ. Πασσανικολάκη (ο οποίος προτίμησε κατασυγκινημένος να την παραλάβει ο μικρός Χάρης που τον συνόδευε).

Με συγκίνηση ο φίλος Γιώργος, όταν τον ρωτήσαμε ποια χαρακτηριστική εικόνα του αξέχαστου Χάρη του έρχεται στο μυαλό,  μας διηγήθηκε ένα πολύ χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με τον πατέρα του δίπλα στον πάγκο του Ανταγόρα με το μουστάκι κι ένα τσιγάρο στο χέρι να υποστηρίζει την ομάδα με τον δικό του μοναδικό τρόπο… Και φυσικά αναφέρθηκε στον διακαή πόθο του «να πρασινίσει το παλαιό στάδιο» που δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε ακόμη…(βίντεο)

Στο ίδιο μήκος κύματος ακολούθησαν δηλώσεις του Προέδρου Ν. Πλατέλα, του Γ. Μανούσογλου και του Α. Πίττα για τον αξέχαστο Χάρη και δόθηκε η εκκίνηση του  αγώνα (βίντεο).

Ένα πολύ δυναμικό ματς ανάμεσα στους γονείς του τμήματος βόλει (με τα πορτοκαλί, έχοντας ως αρχηγό τιμής ένεκεν τον παλιό θρύλο του ποδοσφαίρου Α. Πίττα) και του τμήματος ποδοσφαίρου (με τα λευκά και αρχηγό τον Κ. Ανδρουλή), ο αγώνας έληξε με σκορ 5-4 και κερδισμένη φυσικά για άλλη μια φορά την ευγενή άμιλα και την ανθρωπιά, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν -όπως κάθε χρόνο- για φιλανθρωπικό σκοπό.

Χρέη διαιτητή έκανε ο Γ. Μανούσογλο, ενώ γιατρός του αγώνα ήταν το στέλεχος του ΔΟΠΑΒΣ Σ. Χατζηστέργου.

Ο Α. Πίττας λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα τόνισε χαρακτηριστικά:  «ο Χάρης είναι εδώ, είναι ανάμεσά μας», και πρόσθεσε ότι έχουν μεγάλη ευθύνη όσοι έχουν αφήσει το παλαιό στάδιο που θα έπρεπε να είχε δοθεί για αθλοπαιδιές σε αυτή εδώ την εγκατάλειψη… (Το ίδιο καυστικός ήταν όταν ρωτήθηκε και για την δημοτική τηλεόραση… «ποια δημοτική τηλεόραση; έχουν μεταφέρει όλους τους τεχνικούς και τα βασικά στελέχη της σε άσχετες υπηρεσίες, υπάρχει δημοτική τηλεόραση;»

Στον αγώνα έλαβε μέρος επίσης ο συμπατριώτης μας Προπονητής των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ο οποίος μίλησε επίσης συγκινημένος για τον Χάρη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν πλέον παράγοντες με τη δύναμη ψυχής και την προσφορά του αξέχαστου Χάρη.

Το κλίμα ήταν εορταστικό με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα για τους μικρούς αθλητές του ομίλου.

Όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν μαζί με το υλικό (για άλλη μια φορά) από το τμήμα Κω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (φωτό από το βαν) θα δοθεί σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο παιδια σε ολους και του χρονου αλλα λοιπουν δυο ενας βρισκεται στην ιδιαιτερα του πατριδα στην Ηπειρο αλλος γιατι δεν ηρθε Γιαννη μηπως δεν το γνωριζε γνωριζεις για ποιον λεγω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ