Συμφωνία ανθρωπιστικού χαρακτήρα Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ & SOS KIDS ΛΑΜΨΗ

0
375

Συμφωνία ανθρωπιστικού χαρακτήρα

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ & SOS KIDS ΛΑΜΨΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Το λογότυπο του φιλανθρωπικού σωματείου «SOS KIDS ΛΑΜΨΗ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, θα έχουν από εδώ και στο εξής στην φανέλα τους, οι ποδοσφαιριστές μας.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,
Ο
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με το σωματείο να διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας, μια συμφωνία καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Πρόθεσή όλων στoν Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ είναι να αναδείξουμε και το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει ο αθλητισμός.

Σε μια περίοδο που τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα πλήττουν όλο και περισσότερο τον θεσμό της οικογένειας και κυρίως τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ, θεωρούμε χρέος μας να προβάλουμε το έργο ενός σωματείου, του οποίου βασικός σκοπός είναι να στηρίξει τον θεσμό της οικογένειας και να συμβάλει ψυχολογικά στην ανάπτυξη των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ .

Η κρίση αξιών στην εποχή μας επηρεάζει όλους μας και αφορά όλους μας. Η παθητική στάση είναι δεδομένο ότι συνέβαλε και συνεχίζει να συμβάλει στην γενίκευση της και γι’ αυτό Ο Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ αποφάσισε να αναλάβει δράση στον συγκεκριμένο τομέα με την προώθηση του έργου του συγκεκριμένου σωματείου «ΛΑΜΨΗ SOS KIDS».

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 Νοεμβρίου 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.στην Ακαδημία μας

Είμαστε παιδιά με γενετικά σύνδρομα , όχι με ειδικές ανάγκες .»
Με τιμή το Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.