Ρόδος: Παρέσυραν ποδηλάτισσα και την εγκατέλειψαν (ΦΩΤΟ)

0
347
Την αθλήτρια Ελένη Καραγιάννη παρέσυρε και τραυμάτισε άγνωστος οδηγός στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής, στην επαρχιακή οδό Ρόδου Καλλιθέας, κοντά στο ξενοδοχείο Paradise.


Η Ελένη Καραγιάννη σε επικοινωνία της με την ΡΟΔΙΑΚΗ, σήμερα το πρωί ζήτησε να αναρτήσουμε τη δοκιμασία που πέρασε, αναζητώντας έτσι τον οδηγό εκείνο που ευθύνεται για τον τραυματισμό της. Έναν τραυματισμό που θα μπορούσε να καταλήξει και σε τραγωδία.
Αναλυτικά στην ανάρτησή της, η Ροδίτισσα Ελένη Καραγιάννη που νοσηλεύεται ακόμα στο Νοσοκομείο της Ρόδου με πολλά τραύματα και ράμματα στο πρόσωπο και στο σώμα, αναφέρει:

«Μόλις πέρασα  τα φανάρια στα Κοσκινού πηγαίνοντας προς Πηγές για τη συνηθισμένη μου προπόνηση κατά τις 7.50 τ απόγευμα με φώτα κράνος και λοιπά. Κάποιο λευκό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο λευκού χρώματος μου κόβει το δρόμο για να προσπεράσει ένα ταξί έξω απ’ το Paradise στη Ρόδου Καλλιθέας. Το ενοικιαζόμενο παραλίγο να με σκοτώσει πέφτω κάτω δεξιά με παρατάει φεύγει. Το ταξί φεύγει κι αυτό προσπερνώντας το λευκό ενοικιαζόμενο δε στροφή σε διπλή γραμμή κλπ.
Με παράτησαν κι οι δύο δηλαδή. Ξαφνικά βρέθηκα στο νοσοκομείο δεν θυμάμαι πως έχω κάνει πολλά ράμματα στο πρόσωπο. Να ευχαριστήσω τον τουρίστα και τον επαγγελματία που παραλίγο να με σκοτώσουν. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.»
πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ