Ταξιδεύει για Φρανκφούρτη ο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

0
186

ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ Ο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ταξιδεύει για Φρανκφούρτη ο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Με δέκα πέντε (15) αθλητές και δυο (2) προπονητές ταξιδεύει για τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Πρόκειται για το πρόγραμμα Ελληνογερμανικών Συναντήσεων Νέων, με πρωτοβουλία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της χώρας μας, και του Γερμανικού Υπουργείο Νεότητας. Σκοπός του προγράμματος είναι η πραγματοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών συναντήσεων μεταξύ των δύο χωρών, δίνοντας την ευκαιρία μέσα από το άθλημα το οποίο καλλιεργούν, να γνωριστούν οι νέοι των δύο χωρών, να περάσουν κάποιο χρόνο μαζί και να μετάσχουν σε ένα κοινό πρόγραμμα.
Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί από 1-7-2019 έως και 5-7-2019 και ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, θα συναντηθεί με τον τοπικό σύλλογο ΤαεΚβοΝτο της Φρανκφούρτης και του Χέσεν. Θα ακολουθήσει μια σειρά δραστηριοτήτων για όλη την εβδομάδα, με τους αθλητές μας να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ξεχωριστές αγωνιστικές αλλά και πολιτιστικές εμπειρίες.
Η αποστολή αποτελείται από τους κάτωθι αθλητές:
A/A ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ
1 ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
2 ΝΤΙΝΩΡΗ ΜΑΡΙΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
3 ΣΥΝΕΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΙΧΑΗΛ
4 ΓΙΛΕΝΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
5 ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
6 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
8 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ – ΜΑΡΙΑ
9 ΞΕΝΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
10 ΠΟΥΓΟΥΝΙΑΣ ΔΡΟΣΟΣ
11 ΤΣΑΡΤΣΑΝΙ ΛΟΡΙΟΥΣ
12 ΠΕΤΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ
13 ΜΑΓΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΥΛΑ
14 ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
15 ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια την υπεύθυνη του προγράμματος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας την κα. Ντενίζ Παναγοπούλου, και τον υπεύθυνο του Γερμανικού Υπουργείο Νεότητας κ. Φέρντιναντ Ρίσσομ, για την άριστη συνεργασία, και την εξαιρετική πρωτοβουλία για όλο το πρόγραμμα, το οποίο αναμφισβήτητα δίνει την ευκαιρία στους νέους των δυο χωρών να αναπτύξουν ξεχωριστές σχέσεις φιλίας και εμπειρίες.

Το Δ.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.