ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μεγάλο Σάββατο στις Φυλακές Κω… νίκησε πάλι η Αγάπη! 2-1 το σκορ | Στη μνήμη του Διονύση Αρβανιτάκη ο αγώνας

2
1994

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Το καθιερωμένο ραντεβού Μεγάλο Σάββατο πρωί στις Δικαστικές Φυλακές Κω, όπου από το 1993 έχει καθιερώσει ο αγαπητός φίλος και συνάδελφος Διαμαντής Κεφαλιανός ΤΖΕΡΩΝΕ  -παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και του ευχόμαστε όλοι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ- πραγματοποιήθηκε και σήμερα με έναν πολύ ενδιαφέρον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα επιλέκτων Κω και των τροφίμων του σωφρονιστικού καταστήματος.

Με πολύ πάθος, ωραία γκολ, πολλές καλές φάσεις και ευκαιρίες και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το ματς.

Οι παλαίμαχοι Κω έχοντας από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων (όλοι σε καλή φόρμα) κέρδισαν με 2-1 με γκολ που πέτυχαν οι: Ηλίας Τόρε και Κώστας Καραθωμάς από την πλευρά των επιλέκτων Κω.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων στις δύο ομάδες, ενώ το κύπελλο των επιλέκτων αφιερώθηκε φέτος  στον αείμνητο Διονύση Αρβανιτάκη (το παρέλαβε ο εγγονός του Διονύσης) εκτός από τον αείμνηστο Γιάννη Ιωαννίδη που ήταν από τους πρώτους που ενθάρρυνε τον φίλο του Διαμαντή Κεφαλιανό (Τζερώνε) για την καθιέρωση του εν λόγω αγώνα.

Το αίτημα του Διευθυντή των Φυλακών Γ. Δέμου αλλά και όλων μας προς τον ΔΟΠΑΒΣ, την Περιφέρεια και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα παραμένει: του χρόνου το καθιερωμένο φιλικό να διεξαχθεί… όχι σε χώμα, αλλά σε τάπητα.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Τσακίρης και Δημήτρης Χαματζόγλου, ο πρ. Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Σ. Μπαραχάνος, ο Χρήστος Έψιμος, αρκετοί υποψήφιοι  κ.α.

Σύνθεση της ομάδας των επιλέκτων Κω:

Μιχάλης Κεφαλιανός (τερματοφύλακας | και φέτος στάθηκε δυναμικά σώζοντας την ομάδα σε πολλές καλές ευκαιρίες της άλλης ομάδας, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν όλοι οι παίκτες)

Γιάννης Φρατζάκης

Κώστας Καραθωμάς

Μιχάλης Γιωργαλλής

Μπάμπης Ναβροζίδης

Ηλίας Τόρε

Μανώλης Ζαϊμάκης

& Χάρης Φρατζάκης

Με τερματοφύλακα τον απίστευτο Μιχάλη Κεφαλιανό (από τους καλύτερους και πάντα σε πολύ καλή φόρμα, έσωσε την ομάδα σε αρκετές δύσκολες φάσεις για άλλη μια φορά).

Ο Φίλος Διαμαντής Τζερώνε ήταν για άλλη μια χρονιά Διαιτητής αλλά την κόκκινη κάρτα (ίσως επειδή έλειπε ο Α. Πίττας) δεν την χρησιμοποίησε πολλές φορές… (ούτε στον Η. Καματερό έδειξε την κάρτα που έγραφε ΝΔ, αφού δεν έπαιξε…)

Τα μετάλια -κύπελλα ήταν χορηγία του ΔΟΠΑΒΣ

Οι μπλούζες από το Κέντρο Αφαλειών Αντώνης Γιωργαράς ,Olympia, hotel kos junior, Nασταχανίδης Νίκος ταπετσαρίες έπιπλα.

Επίσης υποστηρικτές ήταν οι επιχειρήσεις: SPORT PANIC, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΝΤΩΝΑΣ, FRUIT CORNER, JULIAS CAFE BAR, ΑΦΟΙ ΓΟΥΡΛΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, SPECIAL ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ, WIND, ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ