ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μεγάλες επιδόσεις και κατακτήσεις μεταλλίων από τους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων της Κω στο Δωδ/κό πρωτάθλημα στίβου Κ16

3
912

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το Δωδεκανησιακο πρωτάθλημα στίβου Κ16 στη Ρόδο.

Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ.

Αθλητές και αθλήτριες από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου αγωνίστηκαν για την νίκη πάντα στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού.

Μεγάλες επιδόσεις και κατακτήσεις μεταλλίων από τους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων της Κω.

Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ και ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ συμμετείχαν με τους αθλητές και τις αθλήτριες τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού.

Οι κωοι αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν πολλά μετάλλια έχοντας σημαντικές επιδόσεις στα αγωνίσματα τους κάνοντας ατομικά ρεκόρ τα οποία τους στέλνουν στα τελικά του πανελληνιου Πρωταθληματος.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ κύριος Δημήτρης Παπαθεοδωρου, ο Γενικός αρχηγός του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ κύριος Χρήστος Καλτσατης και οι αθλητές και αθλήτριες των δύο συλλόγων μιλάνε για τις επιτυχίες τους και για την συνέχεια που επιθυμούν στον Κλασικό αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ κύριος Βασίλης Ζηκας μιλάει για την σπουδαιότητα των αγώνων στίβου για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των νησιών της Δωδεκανήσου και για την προσπάθεια ανάληψης μεγάλων αγώνων στίβου από την Κω λόγω των εξαιρετικών συνθηκών των αθλητικών εγκαταστασεων της.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ Κ16.
    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ , ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ .

  2. Αθλητες και αθλητριες για φιλημα. Εξαιρετικες επιδοσεις και επιτυχιες που προσφερει ο κλασσικος αθλητισμος πολλα χρονια στην Κω. Παντα αξιοι ολοι αθλητες αθλητριες γυμναστες και προπονητες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ