ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο κλασικός Αθλητισμός της Κω σε νέα ελπιδοφόρα πορεία (Δηλώσεις)

0
588

ΡΕΠ. ΣΤΕΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟΥ

Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΣΕ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ

Εξαιρετική δουλειά γίνεται τα τελευταία χρόνια από τα αθλητικά σωματεία της Κω που καλλιεργούν τον κλασικό αθλητισμό.

Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ και ο ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ έχουν στις ακαδημίες τους πληθώρα νέων παιδιών που με την συμπαράσταση των γυμναστων και προπονητών τους έχουν εντρυφήσει στις αξίες του κλασικού αθλητισμού.

Καθημερινή προπόνηση υπό τις οδηγίες των παιδαγωγων γυμναστων τους των ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών ,οι προσδοκίες για ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον και πάνω από όλα η δημιουργία φίλων είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα παιδιά που περνούν πολλές ώρες στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ της Κω.

Όλες οι ηλικιακες κατηγορίες μαζί για τον κοινό στόχο και σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού με βάση τα ιδεώδη και τις αξίες που απορρέουν από την βασική αρχή του αθλητισμού το ευ αγωνίζεσθαι.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών μιλάνε για τις προοπτικές και τις προσδοκίες τους στον Κλασικό αθλητισμό. Οι μεγαλύτεροι αποτελούν πρότυπα για τους μικρότερους και οι οποίοι καλούνται να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών και των μεγάλων διακρίσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.