ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σκοράρει και στη διασκέδαση! Με επιτυχία η εορταστική εκδήλωση στο Όνειρο στο Τιγκάκι

6
2221
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία η εορταστική εκδήλωση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ στο εστιατόριο ‘ΟΝΕΙΡΟ’ στο Τιγκάκι από το μεσημέρι έως … αργά το βράδυ.

Οι φίλοι και οι φίλες της ομάδας το γλέντησαν με την ψυχή τους, σε ένα υπέροχο εορταστικό πρόγραμμα, με την πολύ δυναμική ορχήστρα των Δημήτρη Κεφαλιανού, Νίκου Μάμμη kai Βασίλη Κοκκαλάκη, σκοράροντας εκτός από τα γήπεδα και στη διασκέδαση!

Την εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ομάδας Γ. Ξενικός πλαισιωμένος από το ΔΣ, παρουσία του Δημάρχου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΧΟΡΗΓΟΙ=ΧΡΗΜΑ ΥΓΕΙΑ=ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ=???????????????ΥΠΑΡΧΕΙ?ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

  2. Θα ηθελα να ευχαριστησω τους χορηγους που χωρις αυτους η ομαδα της Αναγγενησης δεν θα μετρουσε πανω απο 130 παιδια…παυση…χειροκροτημα…επισης θα ηθελα να ευχαριστησω τους χορηγους…(δευτερη φορα)πολυ ανχος ο προεδρος…ελεος με τους χορηγους ΠΡΟΕΔΡΕ!!!ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!!

  3. Ο δήμαρχος και το επιτελείο του μόνο για τα πανηγύρια ειναι. Τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλιζει. Θα κατάλαβαν τη ψυχροτητα και την αδιαφορία του κοσμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ