ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον η Ημερίδα για παιδιά & γονείς με ομιλητή τον 2 φορές Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη στον Ορφέα

0
1257
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το πρωί στον Ορφέα η Ημερίδα που διοργάνωσε ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με κεντρικό ομιλητή των δύο φορές Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον ΔΟΠΑΒΣ.

Στην αρχή την ημερίδας καταχειροκροτήθηκαν η Χορωδία του 2ου Δημοτικού υπό την διεύθυνση του Χρήστου Γαμβρέλλη και στην συνέχεια το θεατρικό του Γυμνασίου Αντιμάχειας με υπεύθυνο καθηγητή τον Πέτρο Μαστόρο.

Αμέσως μετά η Σταματία Καλαϊτζή και η Κλεοπάτρα Μιχαηλίδου αναφέρθηκαν στο ολυμπιακό ιδεώδες και την ενασχόληση με τα ολυμπιακά αθλήματα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Αναφέρθηκαν επίσης αναλυτικά στο βιογραφικό και τις επιτυχίες του δύο φορές Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Για τον Ολυμπιονίκη και άνθρωπο Αλέξανδρο Νικολαΐδη με αφορμή τη στενή φιλία που τους συνδέει μίλησε ο Σάκης Μπαραχάνος, ενώ στην συνέχεια ο ΠΑΣ Σπάρτακος τίμησε τον Ολυμπιονίκη μας.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σε μια ομιλία από καρδιάς μίλησε για την πορεία του προς την επιτυχία αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε και απάντησε σε αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του κοινού.

Την εκδήλωση παρουσίασε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η συνάδελφος Σάντυ Λαδικού.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω dhras.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ