Το Νέο ΔΣ του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες

8
223

Από την συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών την 22/9/2018, σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες των εκλογών της 15/9/2018 , διαμορφώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας για την επόμενη τριετία.

Πρόεδρος : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΣ

Αντιπρόεδρος : ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΡΗΣ

Γεν.Γραμματέας: NIKOΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ταμίας : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΣ

Γενικός Αρχηγός: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΣΑΤΗΣ

Έφορος Τμημάτων: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Υπεύθυνη Ακαδημιών: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΧΟΥΡΔΑ

Αναπληρωτής Γεν.Αρχηγός: EMMANOYHΛ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αναπληρωτής Ταμίας: ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΤΣΑΚΛΑ

Το νέο Δ.Σ. δεσμεύεται να συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια, ώστε να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον αγωνιστικό κλασικό αθλητισμό του νησιού.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!!!!! ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΔΑΜΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ …..ΤΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ). ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΔΑΜΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ….
    ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΡΜΟΖΕΙ…..Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!!!!!!!

    • ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ..ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…
      1.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
      2. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ
      3. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ
      4. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ.
      5. ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ..ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΡΟΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ….ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

    • εσείς κύριε μου κάτι βλέπετε λάθος .. ή ανάποδα … η μάλλον δεν ζείτε στην Κω , απο πού είστε ?

  2. τα ίδια και τα ίδια σχόλια σε κάθε ανάρτηση του ΕΥΔΑΜΟΥ,από συγκεκριμένο άτομο με πατενταρισμένα ΥΠΑΡΞΙΑΚΆ προβλήματα,, αλλά αν δεν έχεις δουλειά και ξεκοκαλίζεις το ΔΗΜΟΣΙΟ …..

  3. ακου ρε φιλε δε λεω οτι τα παραπανω σχολια ειναι σωστα. μηπως ομως κατι δεν κανουν σωστα εκει στον ευδαμο και γραφονται αυτα τα πραγματα ? για τα οποια ξαναλεω οτι δεν τα επικροτω!!!!ας μας απαντησει καποιος απο το συλογο για το τι συμβαινει.

  4. Απορώ πολλές φόρες με τα πικρόχολα σχόλια και αναρωτιέμαι γιατί? γιατί εσύ ρε μάγκα (όπου ακούς πολλά κεράσια κτλ)και όποιος άλλος Παρόμοιος σου δεν πάτε να αναλάβετε εσείς τον ευδαμο ή το κάθε άλλο αθλητικό σωματείο του νησιού μας? Μπας και δούμε κάτι καλύτερο απ αυτό που σχολιάζετε , ή είστε κι εσείς μόνο για θεωρία εκ του ασφαλούς . βρε σαν δε ντρέπεστε λιγάκι , κομπλεξικοί ε κομπλεξικοί . μην δείτε κάτι σωστό αμέσως να το καταβροχθίσετε πεινάλες !!!!

  5. Σύνηθες το φαινόμενο τις άγονης αντιπολίτευσης , δυστυχώς όταν ένας άνθρωπος ή ένας σύλλογος ή ένα σωματείο προκόβει όπως λέμε και στην Κω, βγαίνουν διάφοροι συνήθως αποτυχημένοι , περιθωριακοί , και λένε ότι κατεβάσει το χαλασμένο τους το μυαλουδάκι , συνήθως όλοι αυτοί δεν είναι καν Κώοι ή νησιώτες .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ