ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ: Ευχαριστήριο για επιτυχία συναυλίας ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ

0
135

Το προγραμματίσαμε από τον χειμώνα, το σχεδιάζαμε για μήνες, είχαμε αγωνία έως και λίγη ώρα πριν την έναρξη της. Θα το θυμόμαστε για πολύ. Ένα απωθημένο που καταφέραμε να το πραγματώσουμε.

Η επιτυχία της συναυλίας των ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ , εγχειρήματος που σαφώς ενέχει και παραλείψεις, και λάθη από μέρους μας, μας γεμίζει δύναμη για την συνέχεια.

Η αποδοχή που είχε, τόσο από την μεγάλη προσέλευση ,όσο και από τη συμμετοχή του κοινού είναι για μας η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Στην προσπάθεια αυτή δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε όσους ενεπλάκησαν, από τους καλλιτέχνες και το τεχνικό επιτελείο τους, περί τα τριάντα(30) άτομα, όσο και καθέναν από σας που προσήλθε και συμμετείχε σε αυτή την συναυλιακή εμπειρία. Μας εξέπληξε ευχάριστα η συμπεριφορά των παρευρισκομένων που κατά την αποχώρηση τους άπαντες μάζεψαν τα όποια σκουπίδια, σεβόμενοι τον χώρο του σταδίου που για μας είναι το σπίτι μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας που μας στήριξαν ηθικά και οικονομικά.

Την Ειρήνη Χατζηχριστοφή, μια γυναίκα φύση και θέση του πολιτισμού, τους εργαζόμενους και τα στελέχη του Δ.Ο.ΠΑ.Β.Σ, ιδιαίτερα τον υπεύθυνο Σταδίου Στέργο Χατζηστέργο, που κυριολεκτικά πέρασε δύο εικοσιτετράωρα στο στάδιο.

Την υπηρεσία καθαριότητας, τον Σεβαστιανό Μαραγκό και την Πολιτική Προστασία,

Την Αστυνομική Διεύθυνση Κω, και το Τμήμα Τροχαίας, για την συμβολή τους,

Τους εθελοντές μας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, για την πολυμελή της παρουσία.

Τις επιχειρήσεις σε όλο το νησί και τη Κάλυμνο που μας διέθεσαν εισιτήρια ως σημεία προπώλησης,

Τις επιχειρήσεις ΄΄ΑΛΑΣΚΑ΄΄ και ΄΄ΖΑΜΑΓΙΑ SECURITY΄΄ για την ευγενική προσφορά τους,

Την ΄΄ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΩ΄΄και τον Αντώνη Παράσχο για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ηχητική και φωτιστική κάλυψη,( ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός ήρθε από την Ρόδο με συνεργείο πέντε(5) ατόμων). Τον Γιάννη Καματερό για την παρουσία του και βοήθεια καθ όλη την προετοιμασία και διάρκεια της.

Τα τοπικά ΜΜΕ στο σύνολο τους για την διάδοση και προώθηση της εκδήλωσης, ιδιαίτερα τον Σπύρο Κλάδη και την Καλλιόπη Δανελλάκη από τον ΄΄ΕΚΦΡΑΣΗ΄΄ για το εξαιρετικό σποτάκι, το city 93 και τον Παύλο, τον ΔΗΡΑΣ και την Μαρία Πολίτη.

Σεβόμενοι απόλυτα κι αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη και αισθητική, άλλωστε αυτή η διαφορετικότητα είναι η πεμπτουσία της ζωής , δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να είμαστε καθαροί και έντιμοι απέναντι σε αυτό που προστάζει η φύση μας ως Γυμναστικός (πολιτισμένος) Σύλλογος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ.ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.