Γ. Κυρίτσης με Ν. Μιμερίνη για KOS 3on3 BASKETBALL FESTIVAL (Επικείμενη αγορά λυόμενου γηπέδου)

3
832

Συνάντηση με το Δήμαρχο Κω κ. Κυρίτση Γεώργιο είχε σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μιμερίνης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός, να του μεταφέρει τις ευχαριστίες του ΔΣ του συλλόγου για την αμέριστη και ουσιαστική συμπαράσταση του Δήμου Κω στη διοργάνωση του KOS 3on3 BASKETBALL FESTIVAL, αφετέρου να του γνωστοποιήσει την ομόφωνη απόφαση των μελών του συλλόγου, για αγορά ενός λυόμενου γηπέδου καλαθοσφαίρισης (όμοιου με αυτό της διοργάνωσης), αξίας 10000 ευρώ από ιδίους πόρους, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τα επόμενα τουρνουά καλαθοσφαίρισης που θα διοργανώσει ο σύλλογος αλλά και για άλλες αθλητικές δράσεις σε συνεργασία με το Δήμο Κω.

Ο Δήμαρχος Κω συνεχάρη τον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κω, για την άψογη και πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου KOS 3on3 BASKETBALL FESTIVAL καθώς και για την επικείμενη αγορά του λυόμενου γηπέδου, ενώ δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του, στην προσπάθεια του συλλόγου για καθιέρωση του συγκεκριμένου τουρνουά σε ετήσια βάση στο νησί της Κω αλλά και σε μελλοντικές δραστηριότητες του συλλόγου που θα έχουν ως σκοπό τον μαζικό και λαϊκό αθλητισμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρέσει παιδί μου , αρέσει, πώς να το κάνουμε; Και καμιά φωτοβολίδα θα πήγαινε.
    Οχι δηλαδή να μάς κουνιούνται και κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) πού επειδή ανεβάζουν την ομάδα μπάσκετ
    τού νησιού μια κατηγορία κάθε χρόνο θαρρούν οτι κάτι κάνουνε. Σιγά τα ωά.
    Κι επειδή τού χρόνου μπορεί να βγεί και Ευρώπη , τί έγινε;
    Ετσι κι αλλοιώς πού ανήκουμε; Στην Ασία;
    Και επειδή έχουνε φτιάξει υποδομές στο άθλημα και προσελκύουν παιδιά για πραγματικό αθλητισμό, τί έγινε; Μήπως θα τους ψηφίσουν κιόλας;
    Εδ’ω μιλάμε να ξοδέψουμε χρήμα για να διασκεδάσει ο κόσμος.
    Να βγεί απο τα προβλήματα τής καθημερινότητας που εμείς τού δημιουργούμε.
    Κάνεις 3 σουτάκια, κι άμα μπεί κανένα σε κάνουνε Θεό (θα φανεί στο χειροκρότημα). Υποδομές και άλλα κι άλλα. Αυτά είναι για τα ψώνια που θαρρούν οτι θα γίνουνε Γκάληδες και Λε μπρόν.
    Μάστορα λογικέψου. Το χρήμα χρειάζεται στο νησί να ξοδεύεται με σωφροσύνη και επ’ ωφελεία τού νησιού. Οχι νταπαντούπες για το θεαθήναι τής στιγμής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ