ΕΥΔΑΜΟΣ: Επιτυχίες αθλητριών-αθλητών μας στο Πανελλήνιο παμπαίδων-παγκορασίδων | 2 μετάλλια για Ιωάννα Χριστοφή (Pics)

2
1612

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Από τη ΧΑΛΚΙΔΑ μας έρχονται τα δύο μετάλλια της ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΙΩΑΝΝΑΣ, σε ακόμη ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επιβεβαίωση για τη σπουδαία νεαρή αθλήτρια, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ που τα τελευταία χρόνια δίνει τα διαπιστευτήρια της όπου κι αν αγωνίζεται.

Ασημένιο μετάλλιο στα 80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ, και Χάλκινο στο ΜΗΚΟΣ, στο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στη ΧΑΛΚΙΔΑ το διήμερο 30 ΙΟΥΝΙΟΥ και

01 ΙΟΥΛΙΟΥ αντίστοιχα.

Καλή παρουσία με συμμετοχή στον τελικό των 150Μ και ατομικό ρεκόρ από την ΜΥΡΙΑΜ ΜΑΝΣΟΥΡ, καθώς και σταθερή παρουσία στο αγώνισμα του ΜΗΚΟΥΣ.

Ατομικά ρεκόρ και για τα δύο αγόρια της αποστολής, ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΡΙΜΑΤΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟΥ, στην πρώτη τους παρουσία σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 80Μ όπου άφησαν πολλές υποσχέσεις, σε ένα μέλλον που τους ανήκει.

Με αθλητές και αθλήτριες που εμπλουτίζουν συνεχώς τα αγωνιστικά τμήματα από τις ακαδημίες μας, αισθανόμαστε σίγουροι και αισιόδοξοι για τα επόμενα χρόνια, δίνοντας σε όλους μας κίνητρο για κόμη περισσότερη προσπάθεια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ.ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητηρια στα παιδια!!!! Εχω ομως μια ενσταση ως προς τα δελτια τυπου του Ευδαμου. Την προηγουμενη εβδομαδα πηγαν σε πανελληνιο πρωταθλημα στην Κατερινη καμια δεκαρια παιδια. ΚΑΝΕΝΑ δελτιο τυπου δε βγηκε λογω μη αναμενομενων επιδοσεων. Αυτη ειναι η παιδεια σας κυριοι και αυτη μεταφερεται στα παιδια μας? ??

  2. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους ανθρώπους της διοικησης και το προπονητικό team που με πολύ συνέπεια και πολλές θυσίες οδηγούν τα παιδιά από τους στίβους του θανάτου στους στίβους της ζωής σε πολύ δύσκολους και χαλεπούς καιρούς και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία και διακρίσειες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ