ΑΕ ΚΩΣ: «Έχουμε πείσμα, θα αντέξουμε»

1
159

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν χθες στα γραφεία της ομάδος Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε εις πέρας αυτήν τη δύσκολη αποστολή που έχουμε.

Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και παρόλο τον γολγοθά που τράβηξε ο σύλλογος τα τελευτεα 6 χρόνια η διοίκηση θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και θα προσπαθήσει να ξαναβάλει την ΑΕ ΚΩΣ στα σπίτια σε όλο το νησί.

Πρέπει να γίνει σύνθημα και να περάσει στις συνειδήσεις όλων μας, ότι η ΑΕΚΩΣ δεν είναι ούτε εμείς, που είμαστε στην Διοίκηση, ούτε οι παίκτες, αλλά ο είναι ο κόσμος του, σε ολόκληρο το νησιί και πρέπει να ξανά αγαπηθεί και να μπει στις καρδιές όλων .

Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη, κυρίως οικονομικά, χρονιά και τα λάθη που γίνονται από μέρους μας, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, ότι οτιδήποτε κάνουμε και σωστά και με λάθη το κάνουμε αληθινά, χωρίς να έχουμε κάποιο σκοπό, χωρίς να έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας.

Γι αυτό ζητάμε να μας συμπαρασταθείτε, να μας πιστέψετε και να μας βοηθήσετε» «Έχουμε πείσμα, θα αντέξουμε»

Με εκτίμηση ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΓΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ ..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ