ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ – ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ 0-3 στο κλειστό Κω

0
112

 

 

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ είχαμε το Σάββατο 12/11 με τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω να υποδέχεται το Ροδίων Άθλησις.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 από τους γείτονες Ρόδιους δείχνοντας όμως καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την αγχωτική εμφάνιση την 1η αγωνιστική.

Στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα μας αντιμετώπισε τους περσινούς δευτεραθλητές της κατηγορίας σε ένα τοπικό ντέρμπι. Οι παίκτες της ομάδας μας εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και διεκδίκησαν το παιχνίδι με πολλή ενέργεια και αγωνιστικότητα. Παρουσίασαν καλή τακτική και με καλό σερβίς και σωστά στημένο μπλοκ σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Προδόθηκαν όμως από την απειρία τους και την έλλειψη καθαρής σκέψης στις κρίσιμες στιγμές στα σετ.

Ο κόσμος ήταν αρκετός και πάλι στο γήπεδο και στήριξε τις προσπάθειες των παιδιών του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου. Η ομάδα έδειξε ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο και αν καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στον όμιλο.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος ακολουθεί ρεπό για τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών την εβδομάδα που έρχεται, ενώ θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος την 26-27 Νοεμβρίου για τις επαναληπτικές εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ.

Ακολουθεί δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι στις 4/12 με τον Εθνικό Πειραιά που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Κως κλειστό γυμναστήριο

Σάββατο 12-11-2016 18.00

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω- Ροδίων Άθλησις 0-3 (23-25, 18-25, 20-25) σε 69’

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Τρατσέλλας Ν.) ΜΑΚΡΗΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, ΜΟΣΧΟΥΣ, ΓΚΕΝΟΦ, ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ