ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ολοκληρώθηκε το FOIVOS BASKETBALL TOUR 2018

0
238
cof

Ολοκληρώθηκε σήμερα το FOIVOS BASKETBALL TOUR 2018,  με τη συμμετοχή των αγωνιστικών τμήματων του συλλόγου μας για δεύτερη φορά στο LOUTRAKI EASTER CUP, που διοργανώθηκε από τη Sportscamp.

Ένα ταξίδι γεμάτο μπασκετ, νέες εικόνες, νέους φίλους και εμπειρίες  που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη όλων μας για πολλά χρόνια. Για την ιστορία, το τμήμα των παίδων αγωνίστηκε στο  τελικό των under 19 με την ομάδα εφήβων του Παναθηναϊκού και ηττήθηκε με σκορ 84-46 παίζοντας καλό μπάσκετ κατά διαστήματα.

Η ομάδα Παμπαίδων Α έφτασε μέχρι τον τελικό των under 15 όπου ηττήθηκε από την ομάδα της Κεφαλονιάς με σκορ 56-51μετα από ένα συναρπαστικο παιχνίδι. Η παμπαιδες Β για την ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν για τις θέσεις 7-8. Αξίζει να σημειωθεί ότι MVP της κατηγορίας under 19 ανακηρύχθηκε μετά από σχετική ψηφοφορία των προπονητών, ο αθλητής του συλλόγου μας, Θεοδόσης Καπλανίδης ο οποίος  αφιέρωσε το βραβείο στον προπονητή και τους συμπαίχτη του.

Ο τελικός απολογισμός είναι θετικοτατος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στους προπονητές για τις πολύ καλές εμφανίσεις και γενικά για όλη την Αθλητική συμπεριφορά. Το ταξίδι αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας τους οποίος ευχαριστούμε θερμά. Ευχόμαστε σε όλους σας Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με ειρήνη και αγάπη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ