Ο Γιώτης Τσαλουχίδης στην Κω κοντά στους εκπ/κούς Φυσικής Αγωγής και στους μαθητές, σε ένα διαφορετικό ρόλο

2
626

ΘΕΜΑ: «Ο Παναγιώτης (Γιώτης) Τσαλουχίδης στην Κω κοντά στους εκπ/κούς Φυσικής Αγωγής και στους μαθητές του νησιού, σε ένα διαφορετικό ρόλο».

Ο Παναγιώτης Τσαλουχίδης μετά τη Ρόδο, θα επισκεφθεί την Κω, επωμιζόμενος ένα διαφορετικό ρόλο από εκείνον, που οι περισσότεροι τον έχουμε γνωρίσει. Ο κ. Τσαλουχίδης θα συμμετέχει σε αθλητικές διαδραστικές εκδηλώσεις για τους εκπ/κους Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στα σχολεία της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης και για τους μαθητές/τριες του νησιού.

Σκοπός των αθλητικών εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν διαδραστικές ομιλίες και βιωματικές ασκήσεις, είναι να αναδειχθεί και να τονιστεί ο σημαντικός ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει ο αθλητισμός στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, η ενημέρωση των παιδιών για τα οφέλη και τις θετικές συνέπειες του αθλητισμού στη ζωή τους, η παρακίνηση να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, η ευαισθητοποίηση για την υιοθέτηση υγειών συμπεριφορών, η επικαιροποίηση των γνώσεων των εκπ/κων Φυσικής Αγωγής και η αξιοποίησή τους με στόχο να εμπλουτιστεί και να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά μας.

Τις αθλητικές εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Δωδ/σου, ο ΔΟΠΑΒΣ Κω, ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, με την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου Kos Aktis Art Hotel.

Εισηγητές στις εκδηλώσεις είναι:

ο κ. Παναγιώτης Τσαλουχίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, προπονητής UEFA A’, βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Ελπίδων, Νέων και μέλος της Μεσογειακής και Ολυμπιακής Ομάδας,

η κ. Χατζηδιάκου Δέσποινα dr Ε.Ε.Π. Πανεπιστημίου Αιγαίου, τομέας δημιουργική κίνηση και

η κ. Φατσέα Αδαμαντία, Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Δωδ/σου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

 

Ημερομηνία

Ώρα

Ομάδα στόχου

Τόπος

Δευτέρα

13/11/2017

10.30-14.00

Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής νήσου Κω

Αθλητικό Πολύκεντρο Κω

15.00-16.30

Μαθητές/τριες 1ου Γυμνασίου Κω

1ο Δημοτικό Σχολείο Κω

Τρίτη

14/11/2017

10.00-11.00

Μαθητές/τριες 2ου Δημοτικού Κω

2ο Δημοτικό Σχολείο Κω

 

Με εκτίμηση

Αδαμαντία Φατσέα

Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Δωδ/σου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ….ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Οι ίδιοι οι καθηγητές ΦΑ υποβαθμίζουν την αξία της επιστήμης τους και δίνουν σε …πολλούς γονείς αλλά και συναδέλφους καθηγητές να τους σχολιάζουν αρνητικά!οποιος έχει φαντασία και όρεξη για δουλειά μπορεί να μεταδώσεις γνώσεις,και…παιδεία !το έχουν ανάγκη τα παιδιά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ