Βαριά ήττα για τον Ανταγόρα στα Καλύβια

0
452

Βαριά ήττα με σκορ 94-55 γνώρισε ο Ανταγόρας Κω στα Καλύβια από τον τοπικό Γ.Α.Σ. στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας. Οι Κώες κατέρρευσαν στο β’ ημίχρονο και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Γ.Α.Σ., ο οποίος μετέτρεψε μία αγχωτική επικράτηση, σε μία εύκολη νίκη. Η ομάδα του Γιάννη Παπούλη είχε τεράστια αμυντικά προβλήματα και δεν μπόρεσε να περιορίσει τα ατού των γηπεδούχων. Ο Ανταγόρας με τις Κασάπογλου και Βελούδου σε καλή επιθετική μέρα δημιούργησε κάποιες δυσκολίες στον Γ.Α.Σ. Καλύβίων και δεν τον άφησε να ξεφύγει περισσότερο. Στη συνέχεια όμως η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων έγινε περισσότερο εμφανής, με τον Γ.Α.Σ. να ανεβάζει στροφές και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο να κάνει επιμέρους σκορ 26-8 και να παίρνει τη νίκη με +39! Ο Γιάννης Παπούλης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές Φραζή, Κουζούκα και Χατζηνικολάου, αφού τα πάντα είχαν κριθεί από νωρίς. Οι Ρετζεπέρη, Καμμένη και Τσουκαλά ήταν οι παίκτριες που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στον Ανταγόρα, ο οποίος την προσεχή Κυρικαή θα φιλοξενήσει την αήττητη Ελευθερία Μοσχάτου.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 27-16, 43-30(ημ.), 68-47, 94-55

Διαιτητές: Κιουλάφας- Καραμπιτσάκος

Γ.Α.Σ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αναγνώστου): Παζαρίδη 5, Σταμάτη 4, Καμμένου 14(4), Κοντογιάννη 7, Ρετζεπέρη 20, Αξιοπούλου 1, Πολίτη 8, Μαστρογιαννίδου 9, Γκίνη 3(1), Αυτζή 8(1), Καλημέρη 2, Τσουκαλά 12.

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ (Παπούλης): Κουζούκα, Κασάπογλου 24(1), Φραζή, Σαράγια, Πατμίου, Βελούδου 18(1), Τόσκα 6, Σβύνου 5, Στάκκου, Δρεττάκη 2, Χατζηνικολάου.

12sports.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ