ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ο πατέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μόλις 53 ετών – Συγκλονισμένα τα παιδιά και η γυναίκα του – Πού θα γίνει η κηδεία

0
3642

Μόλις σε ηλικία 53 ετών από ανακοπή καρδιάς πέθανε ο πατέρας των αδελφών Αντετοκούνμπο, ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Απέραντη θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ο πατέρας των αδελφών Αντετοκούνμπο πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.

Και τα πέντε παιδιά του Τσαρλς Αντετοκούνμπο είναι σε κατάσταση σοκ από τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα τους, ο οποίος βρισκόταν στο Μιλγουόκι, όταν πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έλαβε άδεια, όπως ήταν αναμενόμενο από τον Παναθηναϊκό και αναχώρησε από την Ελλάδα για τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα για το Μιλγουόκι.

tsarls10

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο ήταν ο άνθρωπος που έμαθε στα παιδιά του τι σημαίνει αθλητισμός, αφού ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Νιγηρία, από όπου ήρθε στην Ελλάδα το 1991 μαζί με τη γυναίκα του Βερόνικα.

Τα πέντε παιδιά του, Γιάννης, Θανάσης, Κώστας, Άλεξ και Φράνσις που ζει στη Νιγηρία του είχαν τεράστια αδυναμία.

giannis3 768x515

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσαρλ Αντετοκούνμπο είχε νοσηλευτεί και κατά το παρελθόν με καρδιολογικά προβλήματα στον Ευαγγελισμό, όπου είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

Συγκλονισμένα τα παιδιά και η γυναίκα του – Πού θα γίνει η κηδεία

Τσαρλς Αντετοκούνμπο: Συγκλονισμένα τα παιδιά και η γυναίκα του – Πού θα γίνει η κηδεία

Σε τραγική κατάσταση ο Γιάννης – Έφυγε άρον άρον για Μιλγουόκι ο Θανάσης

Δραματικές στιγμές ζει η οικογένεια Αντετοκούνμπο μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα, Τσαρλς.

Ο 53χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου, 30 Σεπτεμβρίου έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Συγκλονισμένος είναι ο Γιάννης ο οποίος ήταν δίπλα του, μαζί με τη μητέρα και δύο ανήλικα αδέρφια του, τον Κώστα και τον Άλεξ.

Αυτός που σοκαρίστηκε περισσότερο ήταν ο Θανάσης ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα. Με το που έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα του τηλεφώνησε άμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και στον προπονητή του Τσάβι Πασκουάλ ζητώντας άδεια προκειμένου να φύγει άμεσα για το Μιλγουόκι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κηδεία του Τσαρλς Αντετοκούνμπο θα γίνει στις ΗΠΑ, μιας και είναι αδύνατον να μετακινηθεί όλοι η οικογένεια μαζί με τη σορό και να έρθουν στην Ελλάδα, την οποία ο Τσαρλς θεωρούσε πατρίδα του και πατρίδα των παιδιών του.

Τσαρλς Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Γιάννης για τον πατέρα του

Τσαρλς Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Γιάννης για τον πατέρα του

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πατέρα των αδερφών Αντετοκούνμπο, Τσαρλς.

Ο άνθρωπος που με πολλές στερήσει κατάφερε να μεγαλώσει τα παιδιά του, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης σχεδόν σε κάθε τους συνέντευξη μιλούσαν για τους γονείς τους και για τον τρόπο που τους μεγάλωσαν, τα δύσκολα παιδικά τους χρόνια στην Αθήνα, τις στερήσεις, αλλά και την πίεση για να γίνουν σωστοί άνθρωποι και να διαβάζουν.

Γι’ αυτό και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δεν έχαναν ευκαιρία να ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες με τους γονείς τους.

Πριν ενάμισι μήνα, στις 19 Αυγούστου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία από τότε που ήταν παιδί μαζί με τα αδέρφια του, αγκαλιά με τον πολυαγαπημένο τους πατέρα.

Δείτε τη:

22139943 10154732597877102 729567400 o

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ