Έναρξη εγγραφών για τις ακαδημίες κοριτσιών του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ Κω

0
224

Κως, 12/08/2017

Θέμα: «Έναρξη εγγραφών για τις ακαδημίες κοριτσιών του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ Κω»

 Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης για κορίτσια του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ για τη νέα αθλητική περίοδο 2017-2018, με στόχο να αποτελέσει κύτταρο παραγωγής ταλαντούχων αθλητριών.

Η αθλητική χρονιά θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και καλούμε όλες τις αθλήτριες (γεν. 2010-2002) να ζήσουν νέες εμπειρίες και δυνατά συναισθήματα, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δώσει. Στόχος όλων μας είναι να διαδώσουμε την ηθική πλευρά του αθλητισμού και να χτίσουμε καλούς αθλητές και ανθρώπους, αλλά και υγιείς φιλάθλους με σωστή νοοτροπία για το μέλλον. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι μίνι, σούπερ μίνι, παγκορασίδες, κορασίδες και γυναικείο.

Το τελικό πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί με κριτήριο τα τμήματα που θα προκύψουν από τις εγγραφές.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τα παιδιά και τους γονείς στις ακαδημίες μπάσκετ τους ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ Κω, σε μια χρονιά γεμάτη διασκέδαση, νέες φιλίες και νέες εμπειρίες.

Υπεύθυνος Τεχνικού προγράμματος των τμημάτων υποδομής: Παπούλης Γιάννης, Πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, με ειδικότητα καλαθοσφαίριση.

Προπονητές: Παπούλης Γιάννης (τμήμα κορασίδων), Κυριάκης Αλέξανδρος (τμήμα παγκορασίδων)

Πληροφορίες καθημερινά στα τηλέφωνα:

6942984524 (Δρεττάκη Ελένη) και 6936654328 (Παπούλης ΓΙάννης)

Γραφείο Τύπου

Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.