Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω

0
189

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω

Την 24-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 27χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κου Ανακριτή Κω για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών στην Κω το χρονικό διάστημα από 01-12-2012 έως 02-05-2014.

 

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για παράνομη πώληση «αερίου γέλιου» στη Ρόδο

Οι δράστες λειτουργούσαν καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης προσφέροντας προς πώληση και χρήση υποξείδιο του αζώτου

Συνελήφθησαν νυχτερινές ώρες της 24/25.07.2017 στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, ένας 36χρονος υπήκοος Σουηδίας και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράνομη πώληση συσκευασιών (μπαλόνια), με «αέριο γέλιου».

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών, την αντιμετώπιση παραβατικότητας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προστασία των πολιτών – καταναλωτών, χθες στην πόλη και  το Φαληράκι της Ρόδου πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένοι έλεγχοι και διαπιστώθηκε ότι, οι δράστες λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαθέτοντας προς πώληση σε πελάτες υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως «αέριο γέλιου», διοχετεύοντας ‘το για χρήση σε μπαλόνια.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για  παραεμπόριο και τη νοθεία τροφίμων, οδηγούνται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου καλύπτοντας όλο το φάσμα πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές του Νοτίου Αιγαίου, ώστε να διατηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ