ΒΙΝΤΕΟ Ο Ύμνος της Δωδεκανήσου στο Πολεμικό Μουσείο

0
929
Νικόλαος Παπαδόπουλος στην τοποθεσία
Πολεμικό Μουσείο

Με πολύ συγκίνηση και περηφάνια, ανακοινώσαμε την ένταξη του «Ύμνου των Δωδεκανήσων» στο ρεπερτόριο της Μουσικής του Πολεμικού μας Ναυτικού !!!
Λεπτομέρειες για το «πως» φτάσαμε να παιχτεί σήμερα για πρώτη φορά θα ακούσετε στο βίντεο.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Hellenic Navy Band που το διασκεύασε και το παρουσίασε , αλλά και στην Φιλαρμονική Καλυθιών Ρόδου και τον Sergios Aivazis που μας παρείχαν το πρωτογενές υλικό και ιδιαίτερα τον μαέστρο κ. Μαλωΐνα !
Σύντομα, μόλις τακτοποιηθούν κάποια τυπικά θέματα, ο «Ύμνος των Δωδεκανήσων» θα «παίζει» από ΟΛΕΣ τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων !

ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ & ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Με πολύ συγκίνηση και περηφάνια, ανακοινώσαμε την ένταξη του "Ύμνου των Δωδεκανήσων" στο ρεπερτόριο της Μουσικής του Πολεμικού μας Ναυτικού !!!Λεπτομέρειες για το "πως" φτάσαμε να παιχτεί σήμερα για πρώτη φορά θα ακούσετε στο βίντεο.Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Hellenic Navy Band που το διασκεύασε και το παρουσίασε , αλλά και στην Φιλαρμονική Καλυθιών Ρόδου και τον Sergios Aivazis που μας παρείχαν το πρωτογενές υλικό και ιδιαίτερα τον μαέστρο κ. Μαλωΐνα !Σύντομα, μόλις τακτοποιηθούν κάποια τυπικά θέματα, ο "Ύμνος των Δωδεκανήσων" θα "παίζει" από ΟΛΕΣ τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων !

Geplaatst door Νικολαος Παπαδοπουλος op maandag 13 maart 2017

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ