Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 16/5 – 22/5/2024

0
3995

Χειμερινός Κινηματογράφος Ορφέας Πλατεία Ελευθερίας – 2242049748

kosorfeas@gmail.com  

www.cineorfeas.gr

 

Κάντε like στην σελίδα μας:                   www.facebook.com /cineorfeas

 

 

Πρόγραμμα προβολών 16/5 – 22/5/2024

Από την Πέμπτη 16/5 έως και την Τετάρτη 22/5 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ (KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES)

Υπόθεση: Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.

Διάρκεια: 145’

Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Wes Ball

Ηθοποιοί: Kevin Durand, Owen Teague, William H. Macy, Freya Allan, Peter Macon, Lydia Peckham, Sara Wiseman, Dichen Lachman

Πέμπτη/Thursday 16/5: 21:15

Παρασκευή/Friday 17/5: 21:15

Σάββατο/Saturday 18/5: 19:30 & 22:15

Κυριακή/Sunday 19/5:  21:30

Δευτέρα/Monday 20/5: 21:15

Τρίτη/Tuesday 21/5: 20:00

Τετάρτη/Wednesday 22/5: 22:00

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (THE GARFIELD MOVIE)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του «Γκοτζίλα vs. Κονγκ» με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Διάρκεια: 101’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Mark Dindal

Ηθοποιοί: Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Σοφία Τσάκα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης)

Σάββατο/Saturday 18/5: 17:30

KUNG FU PANDA 4

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής (με τη φωνή του υποψήφιου για Χρυσή Σφαίρα Τζακ Μπλακ), καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Ένα ξεκαρδιστικό, φανταστικό, νέο κεφάλαιο του αγαπημένου franchise της DreamWorks Animation: το Kung Fu Panda 4.

Διάρκεια:  94’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Ηθοποιοί(Φωνές): Τζακ Μπλακ, Ακουαφίνα, Βαϊόλα Ντέιβις, Ντάστιν Χόφμαν, Τζέιμς Χονγκ, Μπράιαν Κράνστον, Ίαν ΜακΣέιν, Κι Χούι Κουάν

Σκηνοθεσία:  Mike Mitchell, Stephanie Stine

Κυριακή/Sunday 19/5:  17:00

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ