Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 στον ΠΟΥ για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει»

2
5924

Δημοσιεύθηκε και στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 18 Νοεμ. 2021…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι είχε δηλώσει ο ίδιος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -και όλου του κόσμου εδώ που τα λέμε– ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ για τα σχέδια της Ελίτ να υποβάλουν στο μέλλον….ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ στους λαούς όλων των εθνών!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ είχε πει για τα…ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ σε σχέση με αυτό μεγάλο….ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που τυχαίνει να είναι σε εξέλιξη…ΣΗΜΕΡΑ…ΤΩΡΑ!!!….

«Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Θα δεχτούν το οτιδήποτε – αναγκαστική δωρεά αίματος ή οργάνων – «για το κοινό καλό». Μπορούμε να τροποποιήσουμε γενετικά τα παιδιά και να τα στειρώσουμε — «για το κοινό καλό». Ελέγξτε το μυαλό των προβάτων και ελέγχετε το κοπάδι. Οι κατασκευαστές εμβολίων πρόκειται να βγάλουν δισεκατομμύρια. Και πολλοί από εσάς σε αυτήν την αίθουσα είστε επενδυτές. Είναι μια μεγάλη κατάσταση win-win. Αραιώνουμε το κοπάδι και το κοπάδι μας πληρώνει για… «υπηρεσίες εξόντωσης».
– Ένα απόσπασμα μιας ομιλίας του Χένρι Κίσινγκερ ενώπιον του συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ευγονική στις 25 Φεβρουαρίου 2009
“Once the herd accepts mandatory vaccinations, it is game over. They will accept anything – forcible blood or organ donation — “for the greater good”. We can genetically modify children and sterilize them—“for the greater good”. Control the minds of the sheep and you control the herd. Vaccine makers stand to make billions. And many of you in this room are investors. It’s a big win-win situation. We thin out the herd and the herd pays us for “extermination services.”
-A quote from a speech by Henry Kissinger to the world health organization council on eugenics on February 25, 2009

Ιδού η πηγή ..

Αν είσαι Έλληνας και έχεις κάνει τα εμβόλια ή σκέφτεσαι για το εάν θα πρέπει να τα κάνεις ή όχι, να θυμάστε ότι ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ που σου τα ετοίμασα από την αρχή είναι τυχαίνει να είναι ένας μακροχρόνιος πολέμιος του….ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ο οποίος είπε πει προ ετών ότι….

Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.
-Απόσπασμα ομιλίας του Henri Kissinger στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη του 1974.

Βέβαια, τα ΜΜΕ προσπαθούν εδώ και χρόνια να διαψεύσουν αυτήν την δήλωση του Κίσινγκερ, όπως έχουν επιχειρήσει να βγάλουν ως «ψευδή» την παραπάνω δήλωσή του στον ΠΟΥ. Αυτό όμως που ΔΕΝ μπορούν να διαψεύσουν είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο Κίσινγκερ ήταν χρόνια πίσω από την μυστική ατζέντα της Ελίτ για την…ΕΥΓΟΝΙΚΗ, την…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, την….ΨΕΥΤΟ-πανδημία του AIDS (προετοιμάζοντάς την από την δεκ. του´60 και μετά) και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο Χένρυ Κίσινγκερ πίσω από το…AIDS & τον αποπληθυσμό μαζί με την ελίτ!!! για περισσότερα.

GREEKNEWSONDEMAND

Νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο Fauci είπε ψέματα ενόρκως, ισχυριζόμενος ότι μόλις και μετά βίας γνώριζε τον κορυφαίο επιστήμονα για τον κοροναϊό Ralph Baric

Νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο Tony Fauci είπε ψέματα ενόρκως, ισχυριζόμενος ότι μόλις και μετά βίας γνώριζε τον κορυφαίο επιστήμονα…

Διαβάστε περισσότερα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τελικά ποιοι είναι οι ψεκασμενοι εμείς που δεν τα κάναμε οι εσείς? Ε? τα αποτελέσματα τα βλέπετε..🐑🐑

  2. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ !!!!!
    ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?????????????
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ( ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ……….ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ