Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 11/4 – 17/4/2024

0
5647

Πρόγραμμα προβολών 11/4 – 17/4/2024

Από την Πέμπτη 11/4 έως και την Τετάρτη 17/4 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

GHOSTBUSTERS: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ (GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Στην ταινία Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα– στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης – για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να «απογειώσουν» την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Όταν, όμως, βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters συνεργάζονται για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή του Πάγου.

Διάρκεια: 115’

Είδος: Κωμωδία, Επιστημονικής Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Gil Kenan

Ηθοποιοί : Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts

Πέμπτη/Thursday 11/4: 21:30

Σάββατο/Saturday  13/4 : 19:30

Κυριακή/Sunday  14/4:  21:30

Δευτέρα/Monday 15/4: 21:30

Τρίτη/ Τuesday  16/4: 19:45

Τετάρτη/ Wednesday:  17/4  22:05

BACK TO BLACK

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Η εκπληκτική ιστορία της πρώιμης πορείας προς τη δόξα της Έιμι Γουάινχαουζ και της δημιουργίας του του πρωτοποριακού της άλμπουμ, Back to Black. Ειπωμένη από την οπτική της Έιμι και εμπνευσμένη από τους πολύ προσωπικούς της στίχους, η ταινία παρακολουθεί τη σπουδαία γυναίκα πίσω από το καλλιτεχνικό φαινόμενο και την ταραχώδη σχέση που βρίσκεται στον πυρήνα ενός από τα πιο θρυλικά μουσικά άλμπουμ στην ιστορία.

Διάρκεια: 122’

Είδος: Βιογραφική, Δραματική

Σκηνοθεσία: Sam Taylor-Johnson

Ηθοποιοί : Lesley Manville, Eddie Marsan, Jack O’Connell, Ansu Kabia, Marisa Abela, Juliet Cowan, Bronson Webb

Πέμπτη/Thursday 11/4: 19:15

Παρασκευή/ Friday 12/4   20:00

Σάββατο/Saturday  13/4 : 21:45

Δευτέρα/Mοnday 15/4   19:15

Τρίτη/ Τuesday  16/4: 22:00

Τετάρτη/ Wednesday  17/4 : 19:55

 

ΤΟ ΑΛΑΝΙ (SCRAPPER)

Η Ε.Γ.Ε.  Παράρτημα Κω σε συνεργασία με τον Κινηματογράφο Ορφέα παρουσιάζουν μια απλή, ακαταμάχητη και απέραντα τρυφερή ιστορία.   Βραβευμένο στο Φεστιβάλ του Σάντανς (καλύτερη διεθνής ταινία) μέσα από ευφάνταστο χιούμορ, κρατά απόσταση από το βρετανικό σινεμά της εργατικής τάξης και αφηγείται τη μαγική ιστορία δυο μπερδεμένων ανθρώπων: μιας κόρης που αναγκάζεται να ενηλικιωθεί απότομα και ενός πατέρα που τα βρίσκει πραγματικά σκούρα.

Διάρκεια: 84’

Είδος: Κομεντί

Σκηνοθεσία: Charlotte Regan

Ηθοποιοί: Lola Campbell, Alin Uzun, Cary Crankson

Κυριακή/Sunday  14/4:  19:30

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Υπόθεση: Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά μια σκοτεινή δύναμη που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία, η οποία ελπίζει να φέρει στον κόσμο το ενσαρκωμένο κακό. Έρχεται το πολυαναμενόμενο prequel της πολύ επιτυχημένης ταινίας τρόμου The Omen (Η Προφητεία) του 1976.

Διάρκεια: 120’

Είδος: Τρόμου

Σκηνοθεσία: Arkasha Stevenson

Ηθοποιοί : Bill Nighy, Nell Tiger Free, Ralph Ineson, Charles Dance, Sonia Braga, Alessia Bonacci, Maria Caballero, Mia McGovern Zaini

Παρασκευή/ Friday 12/4: 22:15

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ (NOAH’S ARK)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Ο Vini και ο Tom είναι δύο μποέμ ποντίκια, οι οποίοι, αφού γίνονται τυχαία μάρτυρες της στιγμής που ο Θεός αναθέτει στον Νώε το καθήκον να φιλοξενήσει και να διασώσει μόνο ένα ζευγάρι από κάθε είδος στην Κιβωτό του, βρίσκουν έναν ευφάνταστο τρόπο να συμμετέχουν κι αυτοί στην περιπέτεια. Μέσα στο χάος του κατακλυσμού και με τους δύο πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα και τις ιδιοτροπίες ενός άπληστου λιονταριού, η ταινία αποδεικνύεται ένας διασκεδαστικός πολιτικός μύθος, όπου η μουσική και η ποίηση αποτελούν τον αντίποδα στην αγριότητα και την τυραννία των ισχυρότερων ζώων.

Διάρκεια: 84’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Alois Di Leo, Sergio Machado, René Veilleux

Σάββατο/Saturday 13/4: 17:30

Κυριακή/Sunday 14/4: 17:30

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ