Dramountanis sound & lighting systems: Απάντηση για την ηχητική κάλυψη στο καρναβάλι Καρδάμαινας

0
4243

Με λύπη μας χτες είδαμε να διακινείται στα τοπικά μέσα ένα δελτίο τύπου του συλλόγου φίλων μουσικής «Αρίων» , με το οποίο φωτογραφίζεται η εταιρεία μας ως μη ανταποκρινόμενη στις τεχνικές απαιτήσεις ως προς την παρουσίαση της χορωδίας της. Συγκεκριμένα αναφέρεται η έλλειψη πυκνωτικών μικροφώνων και καλωδίων για τη διασύνδεση μουσικών οργάνων.

Προς πληροφόρηση όλων ενημερώνουμε :

  1. Με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές όπως αυτές είναι αναρτημένες στη Διαύγεια με ΑΔΑΜ 24PROC014344936 2024-02-29 δεν ζητούνταν κάτι τέτοιο.
  2. Η εταιρεία μας όχι απλά ανταποκρίθηκε στις τεχνικές απαιτήσεις αλλά αντιθέτως, όπως είναι και η πάγια στάση μας, υπερκάλυψε αυτές σε απαιτούμενη ισχύ (watt) , σε κάλυψη χώρου ως προς την επιφάνεια αλλά και σε τομέα ευθύνης αφού ο τεχνικός μας κλήθηκε να εκτελέσει ακόμη και χρέη dj.

 

Κατόπιν όλων των παραπάνω καλούμε όποιον έχει οποιοδήποτε έγγραφο που να πιστοποιεί ότι ζητήθηκε κάτι στο οποίο δεν ανταποκριθήκαμε, να το δημοσιοποιήσει άμεσα. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας, προκειμένου να προστατεύσουμε την αξιοπιστία της επιχείρησης και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

Επισυνάπτουμε τις τεχνικές προδιαγραφές όπως αυτές αποτυπώνονται στην υπ’αριθμόν 4214/2024 μελέτη με τίτλο « ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΧΟΦΩΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2024», καθώς και την απόφαση όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια και την τεχνική μελέτη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ