Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 14/3 – 20/3/2024

0
3361

Πρόγραμμα προβολών 14/3 – 20/3/2024

Από την Πέμπτη 14/3 έως και την Τετάρτη 20/3 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΩ (ANYONE BUT YOU)

Υπόθεση: Στην κωμωδία Λατρεύω να σε μισώ (Anyone But You), η Bea (Sydney Sweeney) και ο Ben (Glen Powell) μοιάζουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, αλλά μετά από ένα απίστευτο πρώτο ραντεβού κάτι συμβαίνει και η καυτή μεταξύ τους έλξη τους παγώνει. Η μοίρα, όμως, τα φέρνει έτσι και βρίσκονται και οι δύο καλεσμένοι σε ένα γάμο στη μακρινή Αυστραλία όπου, κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε ενήλικος, παριστάνουν το ζευγάρι.

Διάρκεια: 103’

Είδος: Ρομαντική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Will Gluck

Ηθοποιοί: Glen Powell, Alexandra Shipp, Sydney Sweeney, Nat Buchanan

Πέμπτη/Thursday 14/3: 20:00

Παρασκευή/ Friday 15/3:  21:30

Σάββατο/Saturday  16/3: 19:35

Δευτέρα/Mοnday 18/3:  19:30

Τετάρτη/ Wednesday  20/3: 21:30

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ (ALL OF US STRANGERS)

Υπόθεση. Μια νύχτα σε ένα σχεδόν άδειο ουρανοξύστη στο σύγχρονο Λονδίνο, ο Adam (Andrew Scott) συναντά τυχαία έναν μυστηριώδη γείτονα, τον Harry (Paul Mescal), και η καθημερινότητά του αλλάζει. Καθώς η σχέση μεταξύ τους εξελίσσεται, ο Adam κατακλύζεται από μνήμες του παρελθόντος και βρίσκεται να επιστρέφει στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε και στο σπίτι της παιδικής του ηλικίας, όπου μοιάζει να ζουν ακόμα οι γονείς του (Claire Foy και Jamie Bell), όπως ακριβώς τη μέρα που σκοτώθηκαν, πριν από 30 χρόνια.

Διάρκεια: 105’

Είδος: Δράμα

Σκηνοθεσία: Andrew Haigh

Ηθοποιοί  Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell, Claire Foy, Carter John Grout

Κυριακή/Sunday  17/3: 22:00

ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ (IMAGINARY)

Υπόθεση: Είναι πραγματικά αποκυήματα παιδικής φαντασίας ή κάτι πιο τρομακτικό βρίσκεται κάτω από αυτά; Όταν η Jessica (DeWanda Wise) επιστρέφει στο σπίτι της παιδικής της ηλικίας με την οικογένειά της, η μικρότερη θετή κόρη της, Alice (Pyper Braun) αναπτύσσει μια απόκοσμη προσκόλληση με μια λούτρινη αρκούδα που ονομάζεται Chauncey που βρίσκει στο υπόγειο. Η Alice αρχίζει να παίζει παιχνίδια με τον Chauncey που σταδιακά γίνονται όλο και πιο απαίσια. Καθώς η συμπεριφορά της γίνεται όλο και πιο ανησυχητική, η Jessica επεμβαίνει μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι ο Chauncey είναι πολύ περισσότερο από το αθώο αρκουδάκι που πίστευε ότι ήταν.

Διάρκεια: 104’

Είδος: Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Jeff Wadlow

Ηθοποιοί : DeWanda Wise, Tom Payne, Betty Buckley, Taegen Burns, Pyper Braun, Cecilia Leal

Πέμπτη/Thursday 14/3: 22:05

Σάββατο/Saturday  16/3 21:45

Κυριακή/Sunday  17/3:  20:00

Δευτέρα/Mοnday 18/3: 21:30

ΔΙΑΚΟΣ Ο ΗΡΩΟΜΑΡΤΥΣ

Υπόθεση: Ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης «ζωντανεύει» στις κινηματογραφικές οθόνες! Πρόκειται για ταινία μυθοπλασίας, το σενάριο της οποίας βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Αθανασίου Διάκου ( 1788 – 1821 ) και διατρέχει όλο το φάσμα της ζωής του· από την Βάπτιση στην κολυμβήθρα της Εκκλησίας μέχρι το «Βάπτισμα του Μαρτυρίου» του… «Σπίθα φωτιάς» στις καρδιές των Ελλήνων το φρικτό του μαρτύριο!

Είδος: Ιστορική

Διάρκεια: 110΄

Σκηνοθεσία: Αρχιμανδριτης Παυλος Ντουρος & Ομαδα

Ηθοποιοί:  Νεκτάριος Τσοράκης ,Κομνηνός Δελβερούδης , Σπύρος Αναγνώστου, Γιώργος Αβραμίδης), Καλλιόπη Βαφειάδου), Δημήτρης Θεοδώρου

Παρασκευή/ Friday 15/3:  19:00

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΠΤΩΣΗΣ (ANATOMY OF A FALL) ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ

Xώρα: Γαλλία  ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ 5 ΟΣΚΑΡ

Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου – Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών

Υπόθεση: Τον τελευταίο χρόνο, η Σάντρα, μια Γερμανίδα συγγραφέας, ο Γάλλος σύζυγός της Σάμουελ και ο εντεκάχρονος γιος τους Ντάνιελ ζουν σε μια απομακρυσμένη πόλη στις γαλλικές Άλπεις. Όταν ο Σάμουελ βρίσκεται νεκρός στο χιόνι, έξω από το σαλέ τους, η αστυνομία αναρωτιέται αν αυτοκτόνησε ή σκοτώθηκε. Η αιτία θανάτου μένει αδιευκρίνιστη και η Σάντρα θεωρείται  η κύρια ύποπτη.

Διάρκεια: 151’

Είδος: Δραματικη, Θρίλερ, Μυστηριου

Σκηνοθεσία: Justine Triet

Ηθοποιοί: Sandra Hüller, Samuel Theis , S Wann Arlaud

Τρίτη/ Τuesday  19/3: 21:30

DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (DUNE: PART II)

Υπόθεση: Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος – καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος – ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Διάρκεια: 166’

Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve

Ηθοποιοί : Lea Seydoux, Javier Bardem, Timothee Chalamet, Tim Blake Nelson, Zendaya Coleman, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling, Josh Brolin, Christopher Walken, Austin Butler, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Florence Pugh

Τρίτη/ Τuesday  19/3: 18:30

ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΑΤΑ: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ( CAT & DOG )ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ, με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα αδέσποτο κουτάβι που καταπίνει κατά λάθος ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας που μόλις έχει κλέψει ο διαβόητος απατεώνας Τζακ. Μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων, τα δύο κατοικίδια βρίσκονται κυνηγημένα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό που θα κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια του το πολύτιμο ρουμπίνι. Όσο η Μόνικα και ο Τζακ τους αναζητούν, η Ντίβα και ο Τούλης πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να γλιτώσουν από αυτή την τρελή καταδίωξη που τα οδηγεί από το Μόντρεαλ μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Είδος: Kινούμενα Σχέδια

Διάρκεια: 86΄

Σκηνοθεσία: Reem Kherici

Κυριακή/Sunday  17/3:  18:00

Δευτέρα/Mοnday 18/3: 17:30

ENA TAΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της–τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν – τον κόσμο ολόκληρο. Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη.

Είδος: Kινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια

Διάρκεια: 82΄

Σκηνοθεσία: Μπενζαμέν Ρενέρ

Ηθοποιοί (Φωνές): Φοίβος Ριμένας, Στεφανία Φιλιάδη, Μάριος Χρυσομάλλης, Δανάη Νικολάτου, Χάρης Γρηγορόπουλος

Σάββατο/Saturday  16/3 17:30

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ