1ο “Αποκριάτικο Πάρτυ Συλλόγων Καρδάμαινας στις 03/03/202

0
1365

Το 1ο “Αποκριάτικο Πάρτυ Συλλόγων Καρδάμαινας”, πλησιάζει και φέρνει μαζί του μια άνευ προηγουμένου εμπειρία γιορτής, χρώματος και απόλυτης χαράς. Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καρδάμαινας με τη στενή συνεργασία των συνδιοργανωτών – τον Αθλητικό Σύλλογο Μπάσκετ Ηρακλής, τον Αθλητικό Σύλλογο Ποδοσφαίρου Δόξα Καρδάμαινας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδάμαινας Αργώ, τον Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικού Σταθμού Καρδάμαινας και τον Σύλλογο Άντε Γεια στον Καρκίνο, είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη μουσική, διασκέδαση και γεύσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 3:00μ.μ. η πλατεία Καρδάμαινας θα μεταμορφωθεί σε έναν τόπο συνάντησης φιλοξενώντας ζωντανή μουσική από αγαπημένους καλλιτέχνες, DJ sets που θα συντηρούν τον ρυθμό όλη την ημέρα, και πληθώρα παραδοσιακών εδεσμάτων και finger foods για να χαρίσουν γεύσεις που θα συνοδεύσουν την εμπειρία. Μασκαράδες, διαγωνισμοί με πολλά πλούσια δώρα, και ατελείωτη διασκέδαση είναι μόνο η αρχή.

Για τους μικρούς φίλους, οι πολλές Πινιάτες και το μεγάλο δώρο της κλήρωσης ένα υπέροχο ποδήλατο, που θα χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και εξερεύνησης, αποτελεί μόνο την αρχή. Οι τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν Διημερεύσεις στο πιο καινοτόμο ξενοδοχείο της Ελλάδας, με κάθε διαμονή να υπερβαίνει τα 200 ευρώ σε αξία. Αλλά δεν σταματάει εδώ: Day Pass για All Inclusive ξενοδοχεία, αξίας άνω των 150 ευρώ, προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας και χαλάρωσης. Προσθέτοντας στη γιορτή, Δείπνα για δύο άτομα σε βραβευμένα εστιατόρια θα προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, καθώς και πολλά άλλα δώρα που εγγυώνται να κάνουν την εκδήλωση πραγματικά αξέχαστη.

Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση χωρίς την αφοσίωση και την υποστήριξη των εθελοντών και τη γενναιόδωρη χορηγία των Cleopatra Collection, Mitsis Hotels, Akti Hotels, Sweet Kalimera, Porto Bello Hotel, Νικόλαος Κούτρας, Harriet Travel, Κουτσούφης, Κρητικός, Γαλαθρής,  Κασίου, Ναβροζίδης, SportPanic, το Bar 1960 κ.α.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ