Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Jumbo – Κουκλόσπιτο

0
14926

Όσο κι αν έχεις μεγαλώσει, τα Χριστούγεννα δεν παύουν να είναι η πιο αγαπημένη περίοδος… που ξαναγίνεσαι παιδί!

Κάθε χρόνο, λοιπόν, ανυπομονούμε για την τέλεια αυτή γιορτή και ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα, με την ελπίδα να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το Jumbo Κουκλόσπιτο μας έχει “καλομάθει”, αφού κάθε χρόνο φροντίζει να ξεκινά το Xmas countdown από νωρίς για να μας βάλει στο mood! Έτσι και φέτος μπαίνοντας στο κατάστημα «Jumbo- Κουκλόσπιτο» δεν μπορείς παρά να μπεις σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Η χαρά του να ανακαλύπτεις τα Χριστούγεννα βρίσκεται στα JUMBO.

Στους χώρους του καταστήματος ανακαλύπτεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τιμές που χαμηλότερες δεν υπάρχουν.. Θα βρείτε αμέτρητα σχέδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και είδη διακόσμησης, κούπες, πιατέλες και κεριά, φαναράκια, ξύλινα διακοσμητικά, τα οποία θα συνθέσουν το χριστουγεννιάτικο περιβάλλον των ονείρων σας. Στολίστε το σπίτι σας, κάντε τα πιο όμορφα δώρα στους αγαπημένους σας, αλλά και στον εαυτό σας, και ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με το πιο “χαρούμενο” κατάστημα της πόλης!

Ό,τι κι αν χρειαστείτε σε αυτές τις γιορτές, θα το βρείτε με μια βόλτα. Και φυσικά, αμέτρητα παιχνίδια, για όλες τις ηλικίες, στις πιο προσιτές τιμές.

Τα JUMBO αποτελούν την απόλυτη επιλογή των χριστουγεννιάτικων αγορών..

 

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ