Ευχαριστήριο για 9ο Μουσικό Μαραθώνιο Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω

0
4465

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στον υπέροχο υπαίθριο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κω (ΧΑΝΙ), μετά από την ευγενική παραχώριση του Δήμου  Κω, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ο 9ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω με πολλούς φίλους του ομίλου να δηλώνουν το παρόν.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα τοπικά μουσικά σχήματα πλαισίωσαν αφιλοκερδώς την εκδήλωση, υπό την άψογη καλλιτεχνική επιμέλεια του ροτ. Τσαμπίκου Καματερού. Ανάμεσα στους μουσικούς οι: Εφη Κουλλιά, ο Αλέκος Κρητικός, η Κατερίνα Μαρούλη, ο Μανώλης Μαύρος, ο Γιάννης Μαυρούδης, η Κωνσταντίνα Μεταξά, η Πόπη Ξυλούρα, ο Νίκος Παριανός, ο Σάκης Πιλάτος, ο Γιώργος Σκαρπαθιωτάκης, ο Λευτέρης Στεφανόπουλος, ο Φώτης Τράκκης, ο Φίλιππος Τσουλάτος, ο Γιώργος Τσουμαρίδης και η Βιβή Φυσικα , έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την διασκέδαση του κόσμου, κάτω από την επαγγελματική ηχητική κάλυψη του Ξυλούρα Σκευοφύλαξ και των συνεργατών του. Την εκδήλωση παρουσίασε ο μοναδικός Παναγιώτης Ζουζούνης του Real Kos FM.

Με την εγγυημένη ποιότητα Catering Τράκα , ο μπουφές περιείχε ποικιλία εδεσμάτων ,μια ευγενή χορηγία του Γεώργιου Τράκα και υπό την επιμέλεια του προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Κω ροτ. Βασίλη Χατζηχριστοφή.  Για ακόμα μια φορά επαγγελματίες του νησιού μας που στήριξαν δυναμικά  με τις χορηγίες τους την εκδήλωση: τους Αμπελώνες Χατζηεμμανουήλ, το Coffee Power, το City Market, το Κέντρο Γραφικών Τεχνών, το Κέντρο Λογοθεραπείας Κω, την Κασίου Α.Ε. , την Natur Glathris και το αποσταγματοποιείο του Γεωργίου Καρδούλια

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος της Κω, Θεοδόσης Νικηταράς ο οποίος στηρίζει θερμά τις δράσεις του Ροταριανού Ομίλου Κω. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις ανάγκες του : Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στο νησί μας.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κω ευχαριστεί όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια για τον σημαντικό σκοπό της εκδήλωσης καθώς και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που προώθησαν και κάλυψαν την εκδήλωση και ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο Μουσικό Μαραθώνιο Αγάπης του χρόνου .

 

 

Ο Πρόεδρος                                                      Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Βασίλης Χατζηχριστοφής                                          Αμαλία Ανδρουλάκη

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ